ΙΚΑΡΟΣ

Ευχαριστεί ο Ίκαρος

Ευχαριστεί ο Ίκαρος
INTIME SPORTS

Μέσω ανακοίνωσης ο Ίκαρος Καλλιθέας ευχαριστεί θερμά για την επιστροφή του στη φυσική του έδρα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ευχαρίστησε όλες τις αρμόδιες αρχές για την επιστροφή του στη φυσική του έδρα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας:

" Ο Ίκαρος ευχαριστεί θερμά για την επιστροφή του στη φυσική του έδρα και περιμένει τους φίλους του μπάσκετ στη Καλλιθέα.

O Ίκαρος Καλλιθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, τον πρόεδρο του ΟΝΑ Γιώργο Μαργωμένο, τη διευθύντρια του αθλητικού οργανισμού Άννα Σαμλίδου, τον ΕΣΑΚΕ και τον αστυνομικό διευθυντή Καλλιθέας κ Γιαννόπουλο, για την βοήθεια τους, στο να αγωνισθεί η ομάδα μας στο κλειστό του Εσπέρου απέναντι στην Καβάλα.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Α1, ο Ίκαρος κατάφερε να παίξει στην φυσική του έδρα, γεγονός που μπορεί να τον κάνει ακόμα πιο δυνατό.

Η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια έχει παραδώσει μαθήματα ήθους και δεν έχει τιμωρηθεί ούτε μια φορά. Είναι δεδομένο πως στο φιλόξενο κλειστό της Καλλιθέας, η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα καλύτερη, πάντα βέβαια σε αθλητικά πλαίσια με σεβασμό προς τον αντίπαλο.

Ο Ίκαρος είναι το πιο φιλόξενο σωματείο της Α1 και η αρμονική συνύπαρξη των φίλων του με τους φιλάθλους όλων των άλλων ομάδων, αποδεικνύει του λόγου το αληθές, όπως φυσικά και το γεγονός πως δεν έχει απασχολήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ σε τρία χρόνια παρουσίας στην Α1".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ