EUROCHALLENGE

"Έβγαλε" άκυρο εμφύλιο

"Έβγαλε" άκυρο εμφύλιο
Σεϊμπούτις

Το Μαρούσι νίκησε με 79-75 τη Ρίγα και στον επόμενο γύρο, αλλά δε θα παίξει με τον Πανιώνιο

Η ΚΑΕ περιμένει την ενημέρωση από τη FIBA, για να μάθει τον όμιλο που θα συνεχίσει στον δεύτερο γύρο του EuroCup, καθώς κληρώθηκε στον ίδιο με τον Πανιώνιο και οι κανονισμοί απαγορεύουν δύο ομάδες από την ίδια χώρα να έρθουν αντιμέτωπες.

Εκτός των "κυανέρυθρων", αντίπαλοι του Αμαρουσίου, θα είναι οι Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων του Μπλάκνεϊ, η Αζοβμας Μαριουπόλ των Λιαδέλη, Γκούλιας και Ρίματς και πάλι η Ρίγα.

Το Μαρούσι έφτασε στην πέμτπη νίκη του στη διοργάνωση με τους Χαραλαμπίδη, Νοέα να ευστοχούν από τη γραμμή των ελευθέρων βολών στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα και να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 40-35, 62-59, 79-75

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Μαρούσι: Τόμας 19 (2), Νοέας 4, Χαραλαμπίδης 3, Κυρίτσης 20 (2), Σεϊμπούτις 11 (1), Εϊμπραμς 6, Στεφανίδης 2, Κολώκας 7 (1), Καϊμακόγλου 2, Συμεωνίδης 2, Γιαζβίν 3.

Ρίγα: Γκραφς 11, Βίλουμς, Μπούσκεβικς 7 (1), Φρεϊμάνις 3, Βάλτερς 33 (5), Μπαμπράουσκας 8, Μίλατζ 11, Βέτσβαγκαρς.

*Στην αναμέτρηση βρέθηκε ο αντιπρόεδρος και ο σκάουτερ των Χιούστον Ρόκετς για να παρακολουθήσουν τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις. Ο αντιπρόεδρος των "ρουκετών" μάλιστα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΚΑΕ για την καλή δουλειά που έκαναν με τον Βασίλη Σπανούλη.













TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ