EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 31ης αγωνιστικής

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκινά η 31η αγωνιστική της EuroLeague, μεταξύ των οποίων και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21/3, 21:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24). Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague, ανάμεσά τους και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική (21/3, 21:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Αναντολού Εφές - Άλμπα (19:30, Novasports 3, Match Center από το SPORT24)

Εκτός από πλευράς Εφές έχουν τεθεί οι Ερτέν Γκάζι και Ντόγους Οζντεμίρογλου, ενώ από την Άλμπα θα λείψουν οι Γκαμπριέλε Πρόσιντα και Ματέο Σπανιόλο, με τον Τζάστιν Μπιν να είναι αμφίβολος.

Ζάλγκιρις - Μπασκόνια (20:00, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Η Ζάλγκιρις θα παραταχθεί χωρίς τους Λουκοσιούνας και Σμιτς, ενώ η Μπασκόνια δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Καλίφα Ντιόπ.

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (21/3, 21:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, με τη συμμετοχή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ να είναι αμφίβολη. Από πλευράς Βιλερμπάν, η συμμετοχή του Μάικ Σκοτ θα κριθεί την ώρα του αγώνα.

Παρτίζαν - Ρεάλ (21:30, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Αρκετές απουσίες για τη Ρεάλ που θα παραταχθεί χωρίς τους Γιουλ, Φερνάντεθ και Ροντρίγκεθ, με τον Μούσα να είναι αμφίβολος. Εκτός από πλευράς Παρτίζαν είναι ο Ζακ ΛεΝτέι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ