EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 14ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 14ης αγωνιστικής
OLIMPIAMILANO.COM

Η 14η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και η μάχη του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (15/12, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague, ανάμεσά τους και εκείνη του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ (15/12, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Φενέρμπαχτσε - Μονακό (19:45, Novasports 5, Match Center από το SPORT24)

Τρεις απουσίες θα έχει η Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι με τους Μονεγάσκους, καθώς οι Μπίρσεν, Νέτο και Παπαγιάννης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Μοναδικός απών για τη Μονακό είναι ο Τζόρνταν Λόιντ.

Ολυμπιακός - Βαλένθια (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Γεμάτο το παρουσιολόγιο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που θα έχει άπαντες στην διάθεσή του πλην του Ναζ Μήτρου-Λονγκ που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Από πλευράς Βαλένθια εκτός μάχης είναι οι Χάρπερ, Λόπεθ-Αροστέγκι και Οτζελέγε, με την συμμετοχή του Χέρμανσον να κρίνεται την ώρα του αγώνα.

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Σημαντικές απουσίες για την Αρμάνι Μιλάνο που δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μίροτιτς, Λο και Μπάρον. Εκτός για την Μπαρτσελόνα είναι ο Καϊσέδο, με τον Αμπρίνες να είναι αμφίβολος.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ