EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 5ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 5ης αγωνιστικής
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (27/10) με την δεύτερη ημέρα της 5ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (27/10) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ζάλγκιρις Κάουνας - Βαλένθια (20:00, Novasports 6)
Η Ζάλγκιρις θα παραταχθεί πλήρης.
Η Βαλένθια δεν θα έχει τους Μάρτιν Χέρμανσον και Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζάρεντ Χάρπερ.

Βιλερμπάν - Βίρτους Μπολόνια (21:00, Novasports 5)
Η Βιλερμπάν δεν έχει κάποια απουσία.
Η Βίρτους Μπολόνια δεν θα έχει μαζί της τον Ακίλε Πολονάρα.

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια (21:15, Novasports Prime)
Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λευτέρη Μαντζούκα και του Δημήτρη Μωραΐτη.
Η Μπασκόνια θα παραταχθεί χωρίς τους Νίκο Ρογκαβόπουλο, Ντάνι Ντίεθ και Καλίφα Ντιόπ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσίμα Μονέκε.

Μπάγερν Μονάχου - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 4)
Η Μπάγερν Μονάχου θα παραταχθεί χωρίς τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς.
Η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει τους Γιαμ Μάνταρ, Μέτεκαν Μπίρσεν και Ραούλ Νέτο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Γίγκιτ Μεστόγλου.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ