EUROLEAGUE

EuroLeague: Το εντυπωσιακό promo video για τη νέα σεζόν

EuroLeague: Το εντυπωσιακό promo video για τη νέα σεζόν

Η Ένωση Παικτών της EuroLeague αναλαμβάνει δράση και περνάει από συνέντευξη όλους τους προπονητές της διοργάνωσης, στο promo video της διοργάνωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πώς θα σας φαινόταν αν οι παίκτες επέλεγαν τον προπονητή τους, αντί για το αντίθετο; Αν η πρόσληψη ενός προπονητή, περνούσε πρώτα από την κρίση και την απόφαση των παικτών του; Αυτό το σενάριο υιοθέτησε η EuroLeague, στο promo video (το πρώτο από τα πολλά που έρχονται) για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κάιλ Χάινς κι οι υπόλοιποι παίκτες της κορυφαίας διοργάνωσης (όλοι τους είναι μέλη της Ένωσης Παικτών), κάθισαν στο τραπέζι και ζήτησαν από όλους τους προπονητές να εξηγήσουν γιατί αξίζουν μια θέση σε πάγκο της EuroLeague. Από τη φιλοσοφία, μέχρι τις ομιλίες στα αποδυτήρια.

Κι αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε το " This is Sparta" για να δείξει πως μπορεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες του, στην ερώτηση "ποιες είναι οι συστάσεις σου", ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε κατά κράτος. Έβγαλε στο τραπέζι κάθε ένα από τα εννέα τρόπαια που έχει κατακτήσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, για να δείξει πως δεν... αστειεύεται.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θύμισε πως έχει κατακτήσει τόσο την EuroLeague όσο και το EuroCup, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης δεν είχε πολλά να πει. Μία φωτογραφία αρκούσε για να δείξει σε όλους ποιος είναι.

Στα (πολύ) ωραία του promo video της διοργάνωσης, κι η παραπομπή στη διάσημη ατάκα του Άλεν Άιβερσον " προπόνηση; ποια προπόνηση;" με τον Κάιλ Χάινς, να δείχνει ότι προτιμάει τους αγώνες από τις προπονήσεις.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ