EUROLEAGUE

EuroLeague: Πίτερς και Μποχωρίδης εκπροσώπησαν τις ελληνικές ομάδες σε συνάντηση της Ένωσης παικτών

Η μπάλα της EuroLeague
Η μπάλα της EuroLeague INTIME

Η ετήσια συνάντηση της Ένωσης Παικτών (ELPA) πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη, με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα ως νέο Πρόεδρό της EuroLeague. Πίτερς και Μποχωρίδης εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Η EuroLeague και οι εκπρόσωποι της Ένωσης παικτών (ELPA) συναντήθηκαν στην Βαρκελώνη, στην πρώτη συνάντηση με Πρόεδρο τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Ο Άλεκ Πίτερς και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν οι δύο παίκτες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα που βρέθηκαν στην ισπανική πόλη και κάθισαν στο τραπέζι με άλλους εκπροσώπους των ομάδων.

Στο τραπέζι έπεσαν θέματα που αφορούν κυρίως την ομαλή συνεργασία των δύο πλευρών ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν στην EuroLeague, ενώ ως πρωταρχικός στόχος τέθηκε η εξέλιξη του αθλήματος και η προώθησή του.

"Μετά από 22 χρόνια που βλέπουμε την λίγκα να μεγαλώνει είναι πλέον η ώρα να την πάμε στο επόμενο επίπεδο", ήταν τα πρώτα λόγια του Μποντιρόγκα στους παίκτες. "Είναι ένα νέο ξεκίνημα και είστε σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης της λίγκας. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και θα δουλέψουμε περισσότερο ώστε να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να σας ευχηθώ με καλή σεζόν με υγεία".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ