EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Νίκολα Μίροτιτς διάλεξε MVP για τη φετινή σεζόν

EuroLeague: Ο Νίκολα Μίροτιτς διάλεξε MVP για τη φετινή σεζόν
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Τη σεζόν που διανύει στην Αρμάνι Μιλάνο αξιολόγισε ο Νίκολα Μίροτιτς, μιλώντας στο BasketNews. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ διάλεξε ακόμα τον φετινό MVP της EuroLeague.

Τον παίκτη που θεωρεί ότι πρέπει να αναδειχθεί MVP για τη σεζόν 2023/24 στην EuroLeague αποκάλυψε ο Νίκολα Μίροτιτς, μιλώντας στο BasketNews μετά από την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας για την 32η αγωνιστική.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάικ Τζέιμς και όχι αδίκως, αφού ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, ο οποίος πρόσφατα σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των αρχισκόρερ της EuroLeague, μετράει φέτος 18.8 πόντους (48.5% δίποντο, 38.1% τρίποντο, 78% βολές), 4.3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2.1 λάθη ανά 31'20" συμμετοχής σε 32 παιχνίδια.

Ο Μίροτιτς αναφέρθηκε παράλληλα και στην τροπή που έχει πάρει η χρονιά για την Αρμάνι: "Είναι μια σεζόν γεμάτη με προκλήσεις και τραυματισμούς. Κάποιες φορές χάνεις, κάποιες κερδίζεις. Στο φινάλε, δεν είναι όλα όπως θα ήθελες, αλλά σημασία έχει το πώς προσεγγίζεις τα πράγματα. Πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι.

Αν μετανιώνω; Σε καμία περίπτωση. Δεν είμαι αυτός ο τύπος που έχει μετανιώνει. Προσπαθώ πάντα να είμαι θετικός και να παίρνω το καλύτερο από αυτό που μου δίνει η ζωή. Είμαι πολύ ευλογημένος που έχω αυτή τη δουλειά, που είμαι σε αυτή την ομάδα και που ο Θεός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι που αγαπώ, οπότε δεν το μετανιώνω καθόλου".

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ