EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Κάιλ Χάινς θα γίνει ρέκορντμαν συμμετοχών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Κάιλ Χάινς με τα κόκκινα της Μιλάνο
Ο Κάιλ Χάινς με τα κόκκινα της Μιλάνο OLIMPIA MILANO

Την 393η συμμετοχή του στην EuroLeague θα καταγράψει ο Κάιλ Χάινς στο παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, ανεβαίνοντας την κορυφή της λίστας των παικτών με τους περισσότερους αγώνες στη διοργάνωση.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχθεί στο Mediolanum Forum τον Ολυμπιακό (17/10, 21:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague. Αυτό το παιχνίδι αναμένεται να έχει ξεχωριστή σημασία για δύο πρόσωπα του ιταλικού σύλλογου.

Αφενός, ο Κάιλ Χάινς, ακόμα κι αν περάσει στο παρκέ για 1", θα καταγράψει την 393η συμμετοχή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα αφήσει οριστικά πίσω του τον Παούλιους Γιανκούνας (σσ. έκλεισε την καριέρα του με 392 συμμετοχές) και θα γίνει έτσι ο παίκτης με τα περισσότερα ματς στα χρονικά.

Παράλληλα, λόγω της αναβολής του αγώνα της Αρμάνι με την Μακάμπι στην προηγούμενη στροφή της διοργάνωσης, αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα και ως εκ τούτου, σε αυτό θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του μετά το MundoBasket 2023 και πλέον έχει ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των Μιλανέζων.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ