ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

EuroBasket: Για το 3/3 η Εθνική Παίδων κόντρα στο Μαυροβούνιο, με το Ισραήλ η Νεανίδων για την παραμονή της στην Α' κατηγορία

EuroBasket: Για το 3/3 η Εθνική Παίδων κόντρα στο Μαυροβούνιο, με το Ισραήλ η Νεανίδων για την παραμονή της στην Α' κατηγορία
PHOTO CREDITS: FIBA

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στοχεύοντας στο 3/3 στους ομίλους (15:15, LIVE από το κανάλι της FIBA στο Youtube), την ώρα που η Εθνική Νεανίδων θα παίξει κόντρα στο Ισραήλ με στόχο την παραμονή της στην Α' Κατηγορία του EuroBasket (14:30, LIVE από το κανάλι της FIBA στο Youtube).

Την παραμονή της στην Α' Κατηγορία του EuroBasket U18 θέλει να πανηγυρίσει η Εθνική Νεανίδων που αντιμετωπίζει το Ισραήλ (14:30, LIVE από το κανάλι της FIBA στο Youtube) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά από την νίκη της επί της Βοσνίας θέλει να κάνει το τελευταίο βήμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Με νίκη απέναντι στο Ισραήλ ο στόχος θα επιτευχθεί ενώ σε αντίθετη περίπτωση (σε περίπτωση ήττας δηλαδή) η Εθνική θα υποβιβαστεί στη Β' Κατηγορία (εκεί βρίσκονται ήδη η Βοσνία και η Σουηδία).

Από την άλλη πλευρά η Εθνική Παίδων θέλει να συνεχίσει με τον ξέφρενο ρυθμό των δύο πρώτων αγώνων και αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (15:15, LIVE από το κανάλι της FIBA στο Youtube) με στόχο το 3/3 στο EuroBasket U16, έπειτα από τη νίκη επί της Βόρειας Μακεδονίας με 78-48.

Η Εθνική ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή της τον βασικό της γκαρντ καθώς έχασε τον Λευτέρη Λιοτόπουλο με κάταγμα στον καρπό και θα απουσιάσει από το υπόλοιπο του EuroBasket.

Οι αγώνες των μικρών Εθνικών ομάδων:

  • 14:30 - Εθνική Νεανίδων: Ισραήλ- Ελλάδα
  • 15:15 - Εθνική Παίδων: Μαυροβούνιο - Ελλάδα
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ