EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022, Βοσνία: Συνεχίζονται τα προβλήματα, στον αέρα η παρουσία στο τουρνουά

Ο Τζάναν Μούσα πανηγυρίζει σε αγώνα της Βοσνίας
Ο Τζάναν Μούσα πανηγυρίζει σε αγώνα της Βοσνίας FIBA

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται στην ομοσπονδια της Βοσνίας, η οποία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η παρουσία της εθνικής ομάδας της χώρας στο Eurobasket 2022 παραμένει αμφίβολη.

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες από τότε που η ομοσπονδία της Βοσνίας ενημέρωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων ενδέχεται οι μικρές εθνικές της χώρας - και ίσως και η εθνική ανδρών - να μείνει εκτός μεγάλων διοργανώσεων. Όπως αποδεικνύεται, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Με νέα ανακοίνωσή της η ομοσπονδία της χώρας ενημέρωσε ότι δεν έλαβε ποτέ τα λεφτά της επιχορήγησης που της υποσχέθηκε η πολιτεία. Αποτέλεσμα είναι η παρουσία της εθνικής Ανδρών σε ένα τουρνουά στην Εσθονία (13-14 Αυγούστου) και- κυρίως - στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και το Eurobasket 2022 να παραμένει στον αέρα!

"Η Ομοσπονδία έχει στείλει επιστολές, αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση. Η εθνική ανδρών έχει υποχρεώσεις και παραμένει μυστήριο πώς θα καλυφθούν αυτές οικονομικά. Έχουμε καταθέσει νέο αίτημα συνάντησης και αν δεν γίνει δεκτό, τότε δεν αποκλείεται το χειρότερο δυνατό σενάριο" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, με την αβεβαιότητα να είναι δεδομένη.

Υπενθυμίζεται ότι η Βοσνία βρίσκεται στον Β' Όμιλο, μαζί με την οικοδέσποινα Γερμανία, την Λιθουανία, την Γαλλία, την Σλοβενία και την Ουγγαρία.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ