EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022: Ο Τεόντοσιτς δεν ταίριαζε στο "όραμα" του Πέσιτς

Eurobasket 2022: Ο Τεόντοσιτς δεν ταίριαζε στο "όραμα" του Πέσιτς
FIBA

Ο λόγος του αποκλεισμού του Μίλος Τεόντοσιτς από το Eurobasket κρύβεται στα λόγια που είχε πει πρόσφατα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Όσοι πίστεψαν αρχικά ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς τέθηκε εκτός εθνικής Σερβίας, διότι τσακώθηκε με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς ή υπέπεσε σε κάποιο άλλο πειθαρχικό παράπτωμα, ας αναθεωρήσουν.

Ναι μεν ο εξοστρακισμός του 35χρονου πόιντ γκαρντ προκάλεσε σοκ εξαιτίας της βαρύτητας του ονόματος, κάτι που αποτυπώθηκε στις αντιδράσεις της συζύγου του, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το Βελιγράδι δεν κρύβεται τίποτα πίσω από την απρόσμενη απόφαση του εκλέκτορα τον όρλοβι. Μονάχα το αγωνιστικό πλάνο του, στο οποίο δεν ανήκει ο ηγέτης της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Πέσιτς είχε αναφέρει πρόσφατα σε δηλώσεις του πως "έχω ένα όραμα για το πώς πρέπει να παίξουμε και επιλέγω παίκτες ανάλογα με τον τρόπο που θέλω ν' αγωνιστούμε", όχι απαραίτητα τους δώδεκα καλύτερους, προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι εκείνοι που δεν μπορούν ν' ακολουθήσουν θα μένουν απ' έξω. Και προφανώς ο Τεόντοσιτς δεν ταίριαζε σε ό,τι έχει στο μυαλό του για το Eurobasket, παρόλο που επιλέγει ν' αφήσει το σύνολό του μ' έναν οργανωτή πρώτου επιπέδου (Μίτσιτς) και δύο εφεδρικούς (Γιάραμαζ, Αβράμοβιτς).

Εν τω μεταξύ, ο Πέσιτς σκοπεύει, αν δεν το έχει ήδη κάνει, να κόψει και τον 21χρονο πάουερ φόργουορντ (2.08) Άλεν Σμάιλαγκιτς της Παρτίζαν.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ