EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022: Ο Πέσιτς "κόβει" τον Τεόντοσιτς από την αποστολή, σύμφωνα με τους Σέρβους

Ο Μίλος Τεόντοσιτς με την εμφάνιση της Εθνικής Σερβίας
Ο Μίλος Τεόντοσιτς με την εμφάνιση της Εθνικής Σερβίας FIBA

Δημοσίευμα - βόμβα για την εθνική Σερβίας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η Mozzart Sport, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς πήρε την απόφαση να αποκλείσει από την αποστολή για το Eurobasket τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς εκτός εθνικής Σερβίας και φυσικά εκτός Eurobasket με απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ιστοσελίδα Mozzart σε άρθρο που δημοσίευσε τη Δευτέρα.

Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί με επίσημο τρόπο, δηλαδή με ενημέρωση από την μπασκετική Ομοσπονδία της χώρας, θα πρόκειται για έκπληξη πρώτου μεγέθους, αφού ποτέ μέχρι σήμερα ο 35χρονος πόιντ έχασε μεγάλη διοργάνωση για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Τεόντοσιτς είχε λείψει από το Eurobasket του 2013 και του 2017, αλλά και από το Παγκόσμιο του 2019, μόνο που αυτό είχε συμβεί εξαιτίας τραυματισμών.

Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ είχε παίξει υπό τον Πέσιτς σε αγώνες των προκριματικών, μετρώντας κατά μέσο όρο 17.5 πόντους και 8.5 ασίστ σε δύο ματς, με αποτέλεσμα η απόφαση να έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση στη Σερβία από τη στιγμή που πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος ήταν πάντα παρών στα καλέσματα των εκάστοτε ομοσπονδιακών προπονητών.

Η Σερβία συμμετέχει στον 4o όμιλο του Eurobasket, παρέα με τις Τσεχία (οικοδέσποινα στην Πράγα), Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία. Προηγουμένως θα δώσει δύο παιχνίδια στη β' φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι σε Ελλάδα (25/8) και Τουρκία (28/8).

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ