ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για το τζάμπολ ο Πανελευσινιακός

Έτοιμος για το τζάμπολ ο Πανελευσινιακός

Ο Πανελευσινιακός συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες επισκέφθηκαν παράλληλα μαγαζί με οπτικά.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο Πανελευσινιακός την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

" Η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ συνεχίζεται εντατικά και η ομάδα ακολουθεί κι εναλλακτικούς τρόπους. Επειδή η πρώτη παρουσία στα μεγάλα σαλόνια πάντα εκτυφλώνει τους παίκτες ο Σύλλογος έλαβε τα μέτρα του.

Η πρώτη ομάδα των ανδρών και των γυναικών επισκέφθηκε το γνωστό κατάστημα οπτικών της Ελευσίνας, ΠΑΡΟΥΣΙΑΔΗΣ, το οποίο φροντίζει τα μάτια των Ελευσίνιων από το 1966. Την ίδια φροντίδα, σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη στη μόδα των οπτικών, έλαβαν και οι ομάδες του Πανελευσινιακού.

Η παράδοση των οπτικών έγινε με παρουσία όλων των παικτών, των προπονητών, των παραγόντων και φίλων της ομάδας ενώ όπως είθισται στην Ελευσίνα, η τελετή συνδυάστηκε και με το γνωστό πλούσιο μπουφέ.

Οι παίκτες γυμνάζονται σωστά, τρώνε καλά... τώρα πλέον δεν σκιάζοντας κιόλας. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο αλλά πάντα στην Ελευσίνα οι ομάδες του Πανελευσινιακού αγωνίζονται για τη χαρά του αθλήματος".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ