ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Στην Αθήνα ο Μωραΐτης λόγω πυρετού, έξι διεθνείς πέρασαν από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Εθνική Μπάσκετ: Στην Αθήνα ο Μωραΐτης λόγω πυρετού, έξι διεθνείς πέρασαν από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ
EUROKINISSI

Εκτός Εθνικής μπάσκετ, για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, τέθηκε ο Δημήτρης Μωραΐτης εξαιτίας πυρετού που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης. Αιφνιδιαστικός έλεγχος του ΕΟΚΑΝ στο ξενοδοχείο.

Ο Γιάννης με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Σλούκα θα προσπαθήσουν να βρεθούν στη Λάρισα για το παιχνίδι της Εθνικής μπάσκετ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20:00, 30/6, 20:00 Novasports News, LIVE από το SPORT24). Αυτός που θα λείψει σίγουρα είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, ο νεαρός γκαρντ του Περιστερίου ανέβασε πυρετό από το βράδυ της Τρίτης και το μεσημέρι της Τετάρτης αναχώρησε για την Αθήνα.

Εξ αρχής ο Μωραΐτης είχε τεθεί υπό διαρκή παρακολούθηση και όταν παρουσίασε σημάδια βελτίωσης συμφωνήθηκε μεταξύ του ιατρικού επιτελείου και του προπονητή Δημήτρη Ιτούδη να συνεχίσει την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή στο σπίτι του.

Εν τω μεταξύ το πρωί της Τετάρτης υπήρξε επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΚΑΝ (Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ) στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας και έξι αθλητές πέρασαν από έλεγχο. Πρόκειται για τους απροειδοποίητους ελέγχους που πραγματοποιούν οι σχετικοί φορείς παγκοσμίως, σε περίοδο προετοιμασίας αθλητών και ομάδων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ