ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική μπάσκετ: Στα Άνω Λιόσια ο αγώνας κόντρα στην Τουρκία

/  -  (  / MOTION TEAM)
/ - ( / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Τουρκία (25/2) για τα δεύτερα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα υποδεχθεί στις 25 Φεβρουαρίου την Τουρκία για τα δεύτερα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023. Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, έπειτα από συμφωνία με την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα με την Τουρκία η ΕΟΚ κάνει προσπάθεια, σε συνεργασία με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για να παρουσιαστεί η Εθνική με δυνατό ρόστερ, έστω σε ένα από τα δύο ματς κόντρα στους Τούρκους (25 και 28 Φεβρουαρίου με το δεύτερο ματς να γίνεται στην Τουρκία).

Θυμίζουμε πως στα πρώτα παράθυρα η Εθνική ηττήθηκε από την Μεγάλη Βρετανία με 78-69 στο Νιούκαστλ ενώ επικράτησε της Λευκορωσίας με 77-67 στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Τουρκία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Η διοίκηση της ΕΟΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ την οποία και ευχαριστεί για το πνεύμα συνεργασίας και τη διάθεση διευκόλυνσης της Εθνικής ομάδας εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ