ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα

Εθνική Μπάσκετ: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα
EUROKINISSI

Τις απαραίτητες κατευθύνσεις στους φιλάθλους για την ώρα και τον τρόπο εισόδου στο κλειστό της Νεάπολης έδωσε η ΕΟΚ μια ημέρα πριν από τον αγώνα της Εθνικής Μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία.

Ανακοίνωση με διευκρινίσεις, οδηγίες και κατευθύνσεις εξέδωσε η ΕΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (30/6, 20:00, Novasports News, LIVE από το SPORT24) μεταξύ της Εθνικής μπάσκετ και της Μεγάλης Βρετανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απευθυνόμενη προς τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια.

Αναλυτικά η Ομοσπονδία ανέφερε: "Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται τη Μεγάλη Βρετανία στο ΕΑΚ Νεάπολης στη Λάρισα. Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 20.00 και θα μεταδοθεί από τη NOVA και δωρεάν στην πλατφόρμα ΕΟΝ.

Οι θύρες του γηπέδου για τον κόσμο θα ανοίξουν στις 17.30 και οι φίλαθλοι μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο και τη θύρα 6. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή ένα αποδεικτικό ταυτότητας.

Ως πάρκινγκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο αντίστοιχος χώρος του FC Arena, αλλά και οι ορισμένοι χώροι του πάρκινγκ του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να μην προσέλθουν στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός".

Η εικόνα στον όμιλο της Εθνικής:

Ελλάδα 2-1

Τουρκία 1-2

Μεγάλη Βρετανία 1-1

*Η Λευκορωσία έχει αποβληθεί

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ