ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική μπάσκετ: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στην Πολωνία, εκτός Παπαγιάννης και Μποχωρίδης

Ο Αντεντοκούνμπο σουτάρει βολές στο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία
Ο Αντεντοκούνμπο σουτάρει βολές στο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία INTIME SPORTS

Επιστρέφει στην 14αδα της Εθνικής για την πρεμιέρα του Ακρόπολις (17/08, 21:00, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24) με την Πολωνία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο τραυματίας Γιώργος Παπαγιάννης

Στην πρώτη αγωνιστική του τουρνουά Ακρόπολις η Εθνική αντιμετωπίζει την Πολωνία (17/08, 21:00, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24) και ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει πάλι στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 28χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην 14αδα μετά την απουσία από το ματς στην Ισπανία και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον δει και πάλι από κοντά. Οπως έγινε και στο εντός έδρας ματς με τη Ρόχα. Εκτός αποστολή για την πρεμιέρα της Ελλάδας στο Ακρόπολις, έμεινε ο τραυματίας Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα χάσει όλο το τουρνουά.

Εξω έμεινε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Συνεπώς οι 14 που βρίσκονται στη διάθεση του Ιτούδη θα είναι οι: Παπανικολάου, Καλάθης, Σλούκας, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γόντικας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ