NBA

ESPN Ranking: Ο Ντουράντ γκρεμίστηκε στο Νο8, έπεσε στο Νο6 ο Λεμπρόν, σίγουρος στην 5άδα ο Αντετοκούνμπο

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 JOHN MINCHILLO/ ASSOCIATED PRESS

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά επτά θέσεις έχασε ο Κέβιν Ντουράντ στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων του ESPN για τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν 2022-23 στο NBA, πέφτοντας από την κορυφή του ranking στην όγδοη θέση.

Για μια 12ετία πλέον και πριν από την έναρξη κάθε σεζόν το ESPN βάζει σε σειρά τους σούπερ σταρ του NBA, επιλέγοντας τους 100 κορυφαίους.

Με τις πρώτες δύο διαλογές να έχουν τους παίκτες από το 100 ως το 26 και από το 25 ως το 11, την Πέμπτη (22/9) δημοσιεύτηκε η λίστα που περιλαμβάνει όσους παίκτες κατετάγησαν από το 10 ως το 6 προκειμένου για το grand finale να απομείνει η κορυφαία πεντάδα. Στην οποία, εκ των πραγμάτων προκύπτει πως, θ' ανήκει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αντίθετα με τον Λεμπρόν Τζέιμς ή τον Κέβιν Ντουράντ, οι οποίοι -προς έκπληξη πολλών- έμειναν εκτός των κορυφαίων πέντε του αμερικανικού μέσου, πληρώνοντας προφανώς την κάκιστη σεζόν με τις ομάδες του. Ο Βασιλιάς τοποθετήθηκε (πάλι καλά) στο "6" και ο KD στο "8" της κατάταξης, παρόλο που πέρυσι ήταν στην κορυφή, έχοντας ανάμεσά τους τον Τζέισον Τέιτουμ να τους χωρίζει.

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ