ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Ο Τεόντοσιτς επιστρέφει στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, σοβαρός ο τραυματισμός του Τόπιτς

Ερυθρός Αστέρας: Ο Τεόντοσιτς επιστρέφει στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, σοβαρός ο τραυματισμός του Τόπιτς
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε την επιστροφή του Τεόντοσιτς στις υποχρεώσεις του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της 20ής και 21ης αγωνιστικής της EuroLeague, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Νίκολα Τόπιτς.

Τόσο ο Μίλος Τεόντοσιτς (11.1 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ), όσο και ο Ιάγο Ντος Σάντος (5.6 πόντοι, 1.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ) αναμένεται να ταξιδέψουν με την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα για τις ερχόμενες αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων για την EuroLeague κόντρα σε Βιλερμπάν και Μιλάνο εκτός έδρας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πάντως υπογράμμισε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Νίκολα Τόπιτς.

Ο Έλληνας προπονητής επισήμανε ότι: "Έχουμε δύο ή τρεις παίκτες που έχουν κάποια μικρά προβλήματα. Μετά την προπόνηση θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση, δεν γνωρίζουμε ακόμα. Νομίζω ότι όλοι θα ταξιδέψουν, αφού και εμείς πηγαίνουμε απευθείας στο Μιλάνο. Οι φυσιοθεραπευτές είναι μαζί μας, για να προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε τους παίκτες, αν όχι για την Τρίτη, τότε για την Πέμπτη" για να συνεχίσει αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νίκολα Τόπιτς, "ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός, θα ταξιδέψουν όλοι εκτός από εκείνον" .

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμός του νεαρού φόργουορντ θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ