ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες ο άτυχος Νίκολα Τόπιτς

Ερυθρός Αστέρας: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες ο άτυχος Νίκολα Τόπιτς
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο 18χρονος Νίκολα Τόπιτς βίωσε πολύ έντονα την εμπειρία ενός μεγάλου σερβικού ντέρμπι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, αλλά είδε την τύχη να του παίζει άσχημο παιχνίδι, αφού το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Ο Νίκολα Τόπιτς ξεκίνησε πενταδάτος στο μεγάλο σερβικό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague, στο οποίο ο Ερυθρός Αστέρας πήρε μία τεράστια νίκη (88-72) κόντρα στην Παρτίζαν, αλλά αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ της Stark Arena και είδε την τύχη να του παίζει άσχημο παιχνίδι.

Ο 18χρονος γκαρντ, που αναμένεται να βρεθεί πολύ ψηλά στο NBA Draft 2024, καθώς θεωρείται σπάνιο ταλέντο, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, αφού το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο θα τον κρατήσει στα πιτς για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, σύμφωνα με την ενημέρωση των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως ο Τόπιτς αγωνίστηκε για 11'31" απέναντι στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετρώντας 3 πόντους (σσ. έβαλε γκολ-φάουλ στην πρώτη φάση του ματς), 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Αντίθετα, ο Τζοέλ Μπόλομποϊ που επίσης αποχώρησε τραυματίας από το εν λόγω παιχνίδι, απέφυγε τα χειρότερα, αφού τελικά δεν υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού του και θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το επερχόμενο ματς με την Τσεντεβίτα στην ABA League. Σύντομα, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και ο Λούκα Μίτροβιτς, που δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ