ΑΕΛ

Επίσκεψη των διοικούντων

Επίσκεψη των διοικούντων
Χριστόπουλος

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, η προετοιμασία της ΑΕΛ, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών

Το κυριότερο πρόβλημα του Γιάννη Χρισ΄τοπουλου, ακούει στο όνομα του Γουίλμπουρ Τζόνσον, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τετάρτη, γιατί νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί θεραπεία.

Καλύτερα είναι τα νέα για τον Λανς Ουίλιαμς (τράβηγμα στους προσαγωγούς) που προπονήθηκε χαλαρά σήμερα και αναμένεται από αύριο να τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο πρόεδρος στην προπόνηση

Χθες τρία μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κοτσιαρή επισκέφθηκαν τους παίκτες πριν την απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο και τους εμψύχωσαν για την συνέχεια του πρωταθλήματος εφιστώντας τους την προσοχή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ακόμα μία κίνηση της διοίκησης της ΑΕΛ ήταν να ζητήσει την αλλαγή ώρας του αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Π. που έχει οριστεί για τις 7 μ.μ., γιατί την ίδια ώρα αγωνίζεται στην Αθήνα η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Έτσι το αίτημα είναι να γίνει το ματς στις 5 μ.μ. προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι.

Ο ΕΣΑΚΕ όπως και το συνδρομητικό κανάλι Supersport έκαναν δεκτό το αίτημα των Θεσσαλών και απομένει η συγκατάθεση και το Απόλλωνα Π. προκειμένου να γίνει η αλλαγή της ώρας.







TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ