ΑΕΚ

Επιμένει και... αγγίζει Κουτλουάι

Νέα συνάντηση με τον ατζέντη του Κουτλουάι είχε ο Δρόσος. Η "Fanatik" γράφει ότι "Η ΑΕΚ επιμένει"

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ρίχνει στο τραπέζι διετή προσφορά (1.5 εκατομμυρίων δολαρίων), αυξάνοντας ουσιαστικά το ποσό από τα αρχικά 500.000 ευρώ.
Το κλίμα των διαπραγματεύσεων είναι θετικό κι οι "κιτρινόμαυροι" είναι αισιόδοξοι. Άλλωστε ο "Ίμπο" σε πέντε μήνες ακριβώς θα πρέπει να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και για να αποφύγει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Εκτός φυσικά αν αλλάξει η υπουργική απόφαση, όπως αναφέρουν πληροφορίες εκ Τουρκίας.

"Η ΑΕΚ επιμένει" είναι ο τίτλος της "Fanatik" που φιλοξενεί τις δηλώσεις που έκανε ο Κουτλουάι στο SPORT 24. Η συγκεκριμένη εφημερίδα ήταν κι αυτή που είχε δημοσιεύσει πρώτη την είδηση ότι η Ένωση θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον αρχηγό της εθνικής Τουρκίας.

Στην Ένωση θεωρούν ότι ως την Παρασκευή θα γνωρίζουν αν ο Τούρκος σουτέρ θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το "δικέφαλο", ή αν περάσουν στο... εναλλακτικό σχέδιο. Αυτό προβλέπει τη λύση του Νίκου Χατζή για το "2" και του Λοράν Σκιαρά στο "1". Για το "4" -θέση στην οποία λέγεται ότι υπάρχει ήδη "κλεισμένος" παίκτης- δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον νατουραλιζέ Γάλλο Αμάρα Σι.




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ