ΑΕΚ

Καλό κλίμα για "Ίμπο"

Σε θετικό κλίμα οι διαπραγματεύσεις με τον Κουτλουάι και την Φενέρ. Δρόσος: "Μιλήσα με Ίμπο"

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι... θετικότερες από ποτέ. Μάλιστα οι πιο αισιόδοξοι αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το θέμα να ολοκληρωθεί ως το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο ίδιος ο Δημήτρης Δρόσος ωστόσο εξέφρασε τις δυσκολίες για την απόκτηση του. "Μιλήσαμε με τον Κουτλουάι, αλλά για να μην έχει κι ο κόσμος αυταπάτες η μεταγραφή του είναι δύσκολη. Υπάρχει στη μέση το συμβόλαιο του με την Φενέρμπαχτσε" σχολίασε στην κρατική τηλεόραση.

Ωστόσο στα χέρια της Ένωσης υπάρχουν δύο "ατού". Το ένα είναι η περιβόητη επιθυμία του "Ίμπο" να παίξει μια σεζόν στο εξωτερικό για να αποφύγει οριστικά τη θητεία του στον τουρκικό στρατό και το άλλο έχει να κάνει με τις φήμες που αναφέρουν ότι η διοίκησης της τουρκικής ομάδας δεν "καίγεται" να κουβαλήσει και του χρόνου το "βαρύ" συμβόλαιο του.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στα 500.000 ευρώ. Αυτό που μένει ειναι να τα βρει ο παίκτης με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Στο μεταξύ στην Ένωση έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση, που δεν είναι άλλη από τον Νίκο Χατζή. Πέρα, όμως, από την επιστροφή του Καλαματιανού γκαρντ κι οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του "δικεφάλου" εξαρτώνται από τον "Ίμπο".

Για αυτό και λέγεται ότι οι υπόλοιποι παίκτες (ο αναπληρωματικός πλέι-μέικερ και ο μπακ-απ φόργουορντ) έχουν ήδη βρεθεί, αλλά θα ανακονωθούν μόλις "τελειώσει" το θέμα του Κουτλουάι.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ