ΜΑΡΟΥΣΙ

Επιλέγει ανάμεσα σε Ζούρο και Μαρκόπουλο

Επιλέγει ανάμεσα σε Ζούρο και Μαρκόπουλο
Ζούρος

Ένας εκ των Ηλία Ζούρου και Σούλη Μαρκόπουλου, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Το αρνητικό στην περίπτωση του Ηλία Ζούρου, είναι ότι έχει συμβόλαιο με την Παρί Λεβαλουά, το οποίο πάντως, είναι διατεθειμένος να "σπάσει". Από εκεί και πέρα, ο κόουτς της γαλλικής ομάδας, έχει μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις από τον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά αυτό δεν δείχνει να απασχολεί τη διοίκηση των "κιτρίνων".
Η επιλογή θα γίνει από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Άρη Βωβό, μετά την εισήγηση του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αλεξανδρή, ο οποίος θα αναλύσει τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης.

Από εκεί και πέρα, χρέη προπονητή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα εκτελέσει ο ασίσταντ κόουτς, Νίκος Λινάρδος, παρά το γεγονός ότι μέχρι την Κυριακή, αναμένεται να έχει προσληφθεί ο νέος τεχνικός που θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου του "Αγίου Θωμά".

Δεδομένη θεωρείται η παραμονή των δύο συνεργατών του Ρούσο, Νίκου Λινάρδου και Σωτήρη Μανωλόπουλου, στο πλευρό του βασικού προπονητή που θα συμφωνήσει με την ΚΑΕ, κάτι που έχει ανακοινωθεί και στους δύο.

Μπουντούρης: " Να μείνουμε ενωμένοι"
Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο πιο έμπειρος παίκτης του Αμαρουσίου, Νίκος Μπουντούρης, που δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Εκ των πραγμάτων μια αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολη αποστολή για οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Εμείς περνάμε μια κρίσιμη μεταβατική περίοδο, μετά τις ξαφνικές εξελίξεις που προέκυψαν στο θέμα του προπονητή".

"Όλοι ξέρουν ότι δεν είμαστε το φαβορί παρότι παίζουμε στην έδρα μας, ωστόσο το οφείλουμε και στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας να μείνουμε ενωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας , γιατί ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια

".







TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ