ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Επικό ξέσπασμα του Σέιν Λάρκιν εναντίον της EuroLeague: "Μ@λ@κίες, απίστευτο, σκ@τένιο σφύριγμα"

Επικό ξέσπασμα του Σέιν Λάρκιν εναντίον της EuroLeague: "Μ@λ@κίες, απίστευτο, σκ@τένιο σφύριγμα"
PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Ταύρος σε υαλοπωλείο ήταν ο Σέιν Λάρκιν μετά από το ντέρμπι της Αναντολού Εφές με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να κάνει ένα επικό ξέσπασμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Έξαλλος ήταν το βράδυ της Παρασκευής (3/12) ο Σέιν Λάρκιν, μετά από την εντός έδρας ήττα της Αναντολού Εφές από την Μπαρτσελόνα για την 13η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Αμερικανός αποβλήθηκε 3:44 πριν από το τέλος της παράτασης, ήταν πραγματικά πολύ ενοχλημένος για το πέμπτο φάουλ που του έδωσαν οι διαιτητές και λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

"Δεν χρησιμοποιώ ποτέ το Instagram για τέτοια πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για μ@λ@κίες. Απίστευτες! Δείτε πως αποβλήθηκα. Δείτε την συνέχεια του βίντεο και πείτε μου που έκανα το φάουλ. Ο διαιτητής σήκωσε το χέρι του πριν συμβεί κάτι. Ήθελε να σφυρίξει αυτό το σκ@τένιο φάουλ χαχα. Πείτε που σας παρακαλώ, που είναι το φάουλ; Ο αστέρας της αντίπαλης ομάδας είχε ήδη αποβληθεί, οπότε αυτός ο τύπος ήθελε να με πετάξει και εμένα έξω με ένα άθλιο σφύριγμα. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την νίκη της. Δεν θέλω να αφαιρέσω δόξα από τους παίκτες της, πήραν μια μεγάλη νίκη. Όμως, αυτό το σφύριγμα είναι μια γ@μημένη μαλακία" ήταν τα λόγια του Σέιν Λάρκιν, με πολλά... μπιπ.

Για την ιστορία, διαιτητές ήταν οι Λαμόνικα, Μπελόσεβιτς, Ντιφάλα. Ο Ιταλός ήταν αυτός που σφύριξε την παράβαση που έστειλε τον Λάρκιν στον πάγκο.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ