ΗΠΑ

Επεισόδιο Καλάθη - Αλεν!

Επεισόδιο Καλάθη - Αλεν!

Εντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Tony Allen και τον Νικ Καλάθη σόκαρε τους Grizzlies. Διαβάστε πως το αντιμετώπισε ο coach David Joerger.

Με πέντε ήττες στα τελευταία πέντε ματς, είναι γεγονός πως οι Grizzlies αρχίζουν να "ψάχνονται", λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των playoffs. Τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν πάντα γκρίνια, μόνο που στο Memphis η ένταση ξέφυγε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε και περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες, ο Tony Allen, ο σκληροτράχηλος αμυντικός της ομάδας, είχε έντονο επεισόδιο με τον Νικ Καλάθη στην προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους Jazz (ματς στο οποίο οι "Αρκούδες" ηττήθηκαν), με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αγώνα με τιμωρία που του επέβαλλε ο προπονητής David Joerger.

Ο Καλάθης δεν αντέδρασε και δεν έδωσε συνέχεια στο επεισόδιο, γι' αυτό και έπαιξε κανονικά στον αγώνα με την ομάδα της Utah, όμως είναι δεδομένο πως οι Grizzlies διανύουν μια "περίεργη" περίοδο και μάλιστα έχοντας κάνει τρομερό πρώτο μισό στη regular season.

Ο Allen, μπήκε, πάντως στην πτήση για το Houston και αναμένεται να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Δύσης με τους Rockets. Τι θα συμβεί στο μέλλον και πως θα κρατήσει τις ισορροπίες ο νεαρός coach της ομάδας. Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ