ΠΑΟΚ

Επανεξέταση Οσμόκροβιτς

Επανεξέταση Οσμόκροβιτς
Τεχνικό τιμ

Στην αναζήτηση του βασικού πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά ο Μπάλντγουιν εξετάζει και τον Οσμόκροβιτς

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την στιγμή που ο Ζορόσκι είχε πει το ναι στον Πανιώνιο άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Στεφάν Ντουμάς με τον Γάλλο πλέι μέικερ αφού ήρθε στην Θεσσαλονίκη να αποχώρησε μετά από μία προπόνηση εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος.
Ακολούθησε ο Αλί Μπουζιάν που με την σειρά του έδωσε το παρών στο PAOK Sports Arena αλλά στην δική του περίπτωση η μη ολοκλήρωση της συμφωνίας είχε να κάνει με το ότι δεν κατάφερε ο ίδιος να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Ντιζόν.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα ο Ταμπ Μπαλντγουιν από τις αρχές του Σαββατοκύριακου να ξεκίνησε από την αρχή την αναζήτηση του βασικού του πλέι μέικερ για τη νέα χρονιά δείχνοντας να εξετάζει την στιγμή αυτή την περίπτωση του Ζόραν Οσμόκροβιτς που είχε αποτελέσει εναλλακτική λύση προ Ντουμάς και Μπουζιάν.

Για τον 26χρονο Σέρβο στον τεχνικό του ΠΑΟΚ μάλιστα εγγυάται και ο νυν παίκτης του «Δικεφάλου» Νίνοσλαβ Μαριάνοβιτς ο οποίος τον γνωρίζει καλά. Ο Οσμόκροβιτς έκανε δύο πολύ καλές σεζόν στην Μπόρατς Τσάτσακ, πέρσι είχε 18.2 πόντους, 6.8 ασσίστ, 3.4 λάθη, 2.2 κλεψίματα και 3.3 ριμπάουντ σε 36΄ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος της περσινής χρονιάς μεταγράφηκε στην Ζελέζνικ για να την βοηθήσει στα πλέι οφ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει ενώ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους πασέρ της Σερβικής Λίγκα.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ