ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας κορυφαίος επιστήμονας στον Πειραιά

Ένας κορυφαίος επιστήμονας στον Πειραιά
ομαδικη γιατρος

Ο κορυφαίος επιστήμονς, Ζαν Πιέρ Μπαράλ, εξέτασε για δεύτερη μέρα τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στην αγωνιστική πρόοδο της ομάδας, αλλά κοιτάζει να εξελίσσεται και σε άλλες παραμέτρους, οι οποίες στο σύγχρονο μπάσκετ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Και δεν μιλάμε για τα χορηγικά προγράμματα, που έτσι και αλλιώς ο Λεπενιώτης (Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ) μαζεύει διαρκώς "πελάτες" για την ΚΑΕ.
Αναφερόμαστε και στο ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων που τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε την... επίσκεψη ενός από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο. Πρόκειται, για τον Γάλλο οστεοπαθητικό Ζαν Πιέρ Μπαράλ, ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό Time συγκαταλέγεται στους 100 πιο σημαντικούς ερευνητές του πλανήτη σε θέματα που αφορούν τη μυοσκελετική ισορροπία του σώματος, την πρόληψη τραυματισμών και την ταχύτερη ανάρρωση των αθλητών.

Ο Γάλλος επιστήμονας βρέθηκε στο ΣΕΦ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα και φωτογραφήθηκε μαζί με τους παίκτες της ομάδας, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ενώ εξέτασε και δεύτερο γκρουπ παικτών μετά το πρώτο την Παρασκευή. Όπως, πιθανόν, διαβάσατε στο κείμενο για το φιλικό των ερυθρολεύκων, ο Γιαννάκης χρησιμοποιούσε τους παίκτες του μέχρι πέντε συνεχόμενα λεπτά και όχι παραπάνω.

Η καταπόνηση των ερυθρολεύκων από το ταξίδι στις ΗΠΑ είναι δεδομένη και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο και τον γυμναστή Ανδρέα Γκατζούλη, ώστε οι παίκτες να είναι απολύτως έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού την ερχόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Ορλεάν για την Ευρωλίγκα. Είναι φανερό, πως στον Πειραιά, έμαθαν από τα γεμάτα με τραυματισμούς τελευταία χρόνια της ομάδας και κάνουν τα πάντα για να... προβλέψουν τις καταστάσεις.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ