ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Έτοιμοι για όλα!"

Αγγελόπουλος: "Έτοιμοι για όλα!"
Γιαννακης Αγγελοπουλοι

"Nα κατακτήσουμε τα πάντα" δήλωσε ο Π. Αγγελόπουλος. Γιαννάκης: "Θα παίζουμε γρήγορα" (vids)

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την παράδοση των τελευταίων ετών και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με μια τεράστια οθόνη να παίζει… φάσεις από τον αγώνα των ερυθρολεύκων στις ΗΠΑ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που μίλησε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους τόνισε ότι « χαρήκαμε το ταξίδι. Ήταν εκπληκτικές οι συνθήκες. Πρέπει κάποτε να φθάσουμε και εμείς αυτό το επίπεδο. Όσο για εμάς ο καλός επαγγελματίας προσαρμόζεται. Πιστεύω ότι οι παίκτες μας γνωρίζουν τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον ΝΒΑ και τις Α1 και Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Όσοι είδαν το ματς με το Κλίβελαντ, έχουν να λένε για τον διαφορετικό Ολυμπιακό που ετοιμάζει ο «δράκος» για φέτος. Πιο γρήγορος ίσως και πιο ελεύθερος σε σχέση με πέρυσι. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων σχολίασε σχετικά: «Δεν υπάρχει προπονητής που δεν θέλει να παίζει η ομάδα του γρήγορα. Πάνω από όλα όμως αποτελεσματικά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι με τους παίκτες που υπήρχαν και τις προσθήκες που κάναμε είμαστε γρήγορη ομάδα».

Όσο για την αναγνώριση και τις τιμές που του επεφύλαξαν οι αντίπαλοί του Ολυμπιακού πέρα από τον Ατλαντικό, απάντησε: «Είναι τιμητικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Αναγνωρίζουν τα βήματα προόδου που κάνουμε, αλλά η τιμή είναι για όλη την ομάδα, τον ολυμπιακό μας. Δεν θέλουμε να είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τη δυνατότητα που έχει να φέρνει προσωπικότητες στην ομάδα, αλλά και για το μπάσκετ που παίζει».

Ήταν φυσικό, βέβαια, ότι ο Γιαννάκης θα δεχόταν ερώτηση για τους επτά ξένους που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και την απόφαση που πρέπει ο ίδιος να πάρει για το ποιος θα… περιοριστεί μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα. «Η χρονιά είναι μεγάλη αρχίζει την άλλη εβδομάδα και τελειώνει σε εννιά μήνες. Πέρυσι χρειαστήκαμε επτά ξένους παίκτες. Θα τους χρειαστούμε όλους και φέτος. Στη διάρκεια της σεζόν οι ανάγκες αλλάζουν. Οπότε και οι επτά είναι υπολογίσιμοι σε Α1 και Ευρώπη. Αναλόγως τις ανάγκες και το φορμάρισμα του κάθε παίκτη εκείνος θα παίζει».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη



Αγγελόπουλος: «Έτοιμοι να τα κατακτήσουμε όλα»

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος δέχθηκε ερώτηση για την οικονομική πολιτική που επικράτησε φέτος το καλοκαίρι στον Πειραιά: «Η οικονομική εκλογίκευση υπάρχει και θα φανεί τα απόμενα χρόνια. Η ομάδα αγωνιστικά ενισχύθηκε. Πήραμε παίκτες σε θέσεις που χρειαζόμασταν».

Για το νέο σήμα και το διαφορετικό ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας είπε: <εμ> «Μας αρέσει. Η αλλαγή του σήματος ήταν ένας από τους όρους του συμφωνητικού με τον κύριο Κόκκαλη και πιστεύω ότι θα συνοδευτεί με τίτλους. Είναι η πρώτη χρονιά που είμαστε ιδιοκτήτες, αλλά δεν αλλάζει τίποτα, το πάθος είναι το ίδιο. » . Επίσης μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο, τοποθετήθηκαν για το θέμα του γηπέδου, στόχος και όνειρο και των δύο: «Σίγουρα υπάρχει στις σκέψεις μας. Είμαστε ακόμα στο προπαρασκευαστικό στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι οι πρώτοι τίτλοι θα κατακτηθούν στο ΣΕΦ» δήλωσε ο Παναγιώτης, για να συμπληρώσει ο Γιώργος: «Έφθασε η στιγμή να κατακτήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε. Όχι γιατί πέρασαν τα χρόνια, αλλά γιατί είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου



Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε τον λόγο και ευχήθηκε για τη χρονιά που ξεκινάει «υγεία και να δούμε καλό μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος. Έμειναν παίκτες από την περυσινή ομάδα και μαζί με αυτούς που ήρθαν θα έχουμε καλύτερη πνευματική επικοινωνία και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Η ομάδα έχει τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα πρέπει να τον κάνουμε υπερήφανο όχι μόνο μέσα από τίτλους, αλλά και από το μπάσκετ που θα παίζουμε. Πιστεύω φέτος να αλλάξουμε την ταχύτητα και αποτελεσματικότητά μας».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, δήλωσε: <εμ> «Οι προσθήκες των νέων παικτών μας έχουν δυναμώσει. Η νέα σεζόν αρχίζει την Τετάρτη. Θα είναι μια χρονιά με ένταση. Πρέπει στο τέλος να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι για να κατακτήσουμε τίτλους που είναι και το ζητούμενο»
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς on camera



Οι δηλώσεις του Βον Ουέιφερ



Η παρουσίαση




































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ