ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Μπέρι στο συρτάκι

Από τον Μπέρι στο συρτάκι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Η κάμερα του SPORT 24 κατέγραψε τα πάντα όλα (και) στο Κλίβελαντ. Δείτε αποκλειστικά βίντεο

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αμερική ανήκει, πλέον, στο παρελθόν καθώς οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν ήδη στη βάση τους και προετοιμάζονται για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών τους. Η εμπειρία ήταν μοναδική για όλους. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση αλλά και ρεπόρτερ.
Η επαφή με το ΝΒΑ, άλλωστε, έχει κάτι να σου προσφέρει σε κάθε επίπεδο. Η ατμόσφαιρα, ο περίγυρος, το όλο σκηνικό. Κι ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βίωσε κάθε στιγμή του ταξιδιού, το διασκέδασε και όπως έλεγε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να ταξιδέψει και του χρόνου, ή αν μπορέσει να φιλοξενήσει μια ομάδα, εδώ στην Ελλάδα.

Στο Σαν Αντόνιο το ιντερνετ "πετούσε". Στο Κλίβελαντ, μας έκανε ...νερά, οπότε τα βίντεο που "τράβηξε" η θρυλική κάμερα του SPORT 24, συγκεντρώθηκαν όλα μαζί και παρουσιάζονται σήμερα σε επίσημη πρώτη προβολή!

Πάμε με τη σειρά:

Μπέρι: Μάθημα ...ελληνικών!

Η θρυλική μορφή του Ουόλτερ Μπέρι ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο "Truth" εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο των Πειραιωτών και γνώρισε την αποθέωση. Ο Μπέρι θυμήθηκε τα πάντα για την καριέρα του στην Ελλάδα, που ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή και φυσικά δεν ξέχασε τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Ήταν καταπληκτικοί, μας υποστήριζαν πάντα, με αγάπησαν και κάθε φορά που μιλάω για την Ελλάδα τους θυμάμαι".

Κι όταν τον ρώτησαν αν θυμάται κάτι στα ελληνικά, ιδού τι απάντησε ο αθεόφοβος (πιπέρι Ουόλτερ, πιπέρι):



Η προπόνηση των Καβαλίερς

Στην αρχή έγινε ένα μπέρδεμα, γιατί υποτίθεται ότι οι Καβαλίερς θα έκαναν προπόνηση υπό το βλέμμα των Ελλήνων δημοσιογράφων, αλλά πηγαίνοντας στο γήπεδο ... είδαμε μόνο τον πορτιέρη. Τελικά, αφού έπεσαν και τα σχετικά (ελληνικά) μπινελίκια (γιατί αυτοί έστειλαν την πρόσκληση) είδαμε και μια προπόνηση.

Όπου ο Σακίλ Ο' Νιλ διαψεύδει ότι δεν βάζει με τίποτε βολές. Το βιντεάκι είναι η απόδειξη:



Το κέντρο-πρότυπο του Κλίβελαντ

Η επίσκεψη πάντως στο αθλητικό κέντρο των Καβαλίερς πείθει ότι οι ομάδες στο ΝΒΑ δεν επενδύουν μόνο σε έμψυχο υλικό, ούτε τους ενδιαφέρει αποκλειστικά το μάρκετινγκ και το σόου έξω και μέσα από το γήπεδο.

Τα κάνουν κι αυτά, αλλά όπως βλέπετε έχουν τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις για ένα πραγματικά μεγάλο κλαμπ που διεκδικεί τον τίτλο του ΝΒΑ. Στο πρόγραμμα των αγώνων, το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Δείτε και ...βγάλετε συμπεράσματα:



Αποδυτήρια ΝΒΑ...

Όταν πας στο ΝΒΑ ξέρεις ότι θα δεις καταπληκτικά γήπεδα, αλλά θα μπεις και στα αποδυτήρια, πριν και μετά τον αγώνα. Και δεν μιλάμε για αποδυτήρια ελληνικού (ή ευρωπαϊκού γηπέδου). Όλα για τους παίκτες, είναι το "δόγμα". Ιδού η απόδειξη, από το βίντεο μέσα στα αποδυτήρια, βεστιάριο, μπαρ-ρέστοραντ των Cavs.



Η προετοιμασία του LeBron

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο απόλυτος σταρ. Αυτός κλέβει την παράσταση και όπως να το κάνουμε, ακόμη και οι ετοιμασίες του πριν από το τζάμπολ του αγώνα είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Άσχετο. Ο Κόμπι θα το ξαναπάρει φέτος (αυτό δεν του το' παμε)



Φωνή-διαμάντι (για Χ-factor)!

Ως είθισται πριν από το τζάμπολ ακούγονται οι εθνικοί ύμνοι. Όταν παίζουν αμερικάνικες ομάδες είναι προφανές ότι υπάρχει μόνο ένας ύμνος (των ΗΠΑ). Όταν, όμως, ο αντίπαλος είναι από άλλη χώρα, έχουμε και τον δικό της ύμνο.

Η κοπέλα που τον τραγούδησε έχει φωνάρα



Έτσι φαίνεται από την εξέδρα

Μπήκαν, λοιπόν, στο γήπεδο Καβαλίερς και Ολυμπιακός. Στο πρώτο δωδεκάλεπτο έγινε μάχη. Πώς βλέπει ένας φίλαθλος το ματς από την εξέδρα; Κάπως έτσι:



Και συρτάκι στο ημίχρονο

Το ελληνικό συγκρότημα, που έκλεψε την παράσταση, ωστόσο ήρθε στο ημίχρονο. Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και φυσικά κλασικό συρτάκι.

Οι Αμερικανοί επιφύλαξαν αποθέωση μαζί με τους ομογενείς που βρέθηκαν στην εξέδρα






































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ