ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έληξε η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον ΕΣΑΚΕ

Έληξε η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον ΕΣΑΚΕ

Η τρίμηνη τιμωρία που είχε επιβάλλει ο ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έληξε τη Δευτέρα (14/5), με τον "ισχυρό άνδρα" του Παναθηναϊκού Superfoods να την τηρεί εν αντιθέσει με ό,τι έγινε στην EuroLeague.

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου λήγει η τρίμηνη τιμωρία που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή μία δημοσίευσή του στο Instagram κατά του Σπύρου Γκόντα. Ο Αθλητικός Δικαστής είχε τιμωρήσει τον "ισχυρό άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods γι αυτό το διάστημα, με τον ίδιο να αποδέχεται πλήρως τη συγκεκριμένη απόφαση και να απέχει από το ΟΑΚΑ στο διάστημα που ακολούθησε.

Κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση της τιμωρίας του από την EuroLeague, η οποία από τους δώδεκα μήνες έπεσε στους πέντε μετά από έφεση. Αυτό στο οποίο στέκονται μάλιστα στο "τριφύλλι" αναφορικά με τη διαφορετική στάση που τηρήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχει να κάνει με τον λόγο και το μέγεθος της τιμωρίας. Το ηθικό κομμάτι στο οποίο έχει αναφερθεί κι ο ίδιος πολλές φορές στο παρελθόν, αφού η "καμπάνα" από την EuroLeague ήρθε μετά από post που έκανε ως αντίδραση στα υβριστικά μηνύματα και σχόλια που λάμβανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να ξαναβρεθεί στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια των playoffs και να δει από κοντά τις τελευταίες αναμετρήσεις της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ