Ποινή τριών μηνών σε Γιαννακόπουλο!

Ποινή τριών μηνών σε Γιαννακόπουλο!

Ποινή αποκλεισμού για τους επόμενους τρεις μήνες επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή για μία ανάρτηση στο Instagram!

Μετά την ποινή της Euroleague για τις αναρτήσεις του στο Instagram κατά Τούρκων οπαδών, ακολούθησε και δεύτερη ποινή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αυτή τη φορά από τον αθλητικό δικαστή, με αφορμή το ποστάρισμα που έκανε πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες (στις 20 Οκτωβρίου συγκεκριμένα) στον λογαριασμό του στο Instagram για τον διαιτητή Σπύρο Γκόντα.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες, καθώς και με πρόστιμο 10.000 ευρώ. Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε τους "πράσινους" για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά η απόφαση:

"1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ως πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 20.10.2017 δήλωση – ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «instagram», με την οποία δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι τρεις (3) μήνες και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) .

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση - ανάρτηση
".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24