ΑΡΗΣ

Eκτός Μπετς και Χατζηβρέττας

Eκτός Μπετς και Χατζηβρέττας
μπλατ

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Πανελλήνιο έμειναν οι Μπετς και Χατζηβρέττας

Tις θέσεις των δύο αθλητών στη δωδεκάδα των "κίτρινων" για το ματς με τους "Ολυμπιονίκες", θα πάρουν οι νεαροί Μούρτος και Χρυσικόπουλος.
Όσον αφορά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο κόουτς του Άρη, αρχικά είπε: " Για μας, σ' αυτό το σημείο της περιόδου, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και σε κάθε ευκαιρία πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με το σωστό τρόπο".

"Πολύ μεγάλη σημασία έχει το πώς θα παρουσιαζόμαστε, το πώς θα διεκδικούμε τη νίκη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να βρεθούμε σε μια καλύτερη θέση στην κατάταξη, όπως θα θέλαμε. Παρόλα αυτά κάθε επαγγελματική ομάδα και πολύ περισσότερο ο Άρης, ο οποίος έχει μια ξεχωριστή ιστορία και μια ξεχωριστή υποχρέωση, οφείλει πάντα να δείχνει την καρδιά και το πνεύμα του όπως ακριβώς αξίζει σε αυτό το σύλλογο".

"Στο διάστημα που προηγήθηκε είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, ελλείψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, και ελπίζουμε ότι αυτό θα βγει και στον αγώνα κόντρα στον Πανελλήνιο. Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε ότι κάνουμε κάποια βήματα προόδου



".

Ερωτηθείς για το αν το διάστημα των δέκα ημερών που η ομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν αρκετό ώστε οι παίκτες του να αφομοιώσουν κάποια απαραίτητα στοιχεία, επεσήμανε: " Οπωσδήποτε το τελευταίο δεκαήμερο μας βοήθησε πολύ ώστε να αφομοιώσουμε κάποια νέα στοιχεία του παιχνιδιού μας".

"Το μοναδικό αρνητικό όταν δεν έχεις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ότι υπάρχει ο φόβος μήπως η ομάδα χάσει τον αγωνιστικό της ρυθμό. Για το λόγο αυτό την περασμένη Τετάρτη παίξαμε ένα φιλικό αγώνα με τον Ηλυσιακό, όπως επίσης παίξαμε και το οικογενειακό διπλό με διαιτητές το περασμένο Σάββατο ώστε να υπάρχει η διατήρηση αυτού του αγωνιστικού ρυθμού".

"Δυστυχώς σε αυτό το σημείο της περιόδου υπάρχουν τραυματισμοί λόγω της εξάντλησης. Αυτός ο τραυματισμός του Χατζηβρέττα είναι ανάλογος με του Ρίτσαρτσον. Ο Μπετς έχει πρόβλημα στη μέση, γι' αυτό δεν προπονήθηκε το τελευταίο τριήμερο. Ωστόσο θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε τις απουσίες που θα έχουμε



".

Για την κατάσταση στην οποία αναμένεται να βρεθεί ο Πανελλήνιος, μετά το πέρας της συμμετοχής του στο Final Four του Eurocup δήλωσε: " Σε ότι αφορά στον Πανελλήνιο, είναι αξιοθαύμαστο ότι έδωσε το "παρών" στο Final Four του Eurocup".

"Κατανοώ ότι θα είναι απογοητευμένοι ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, αν κι έκαναν σπουδαία δουλειά στον θεσμό. Όσο για το πώς θα αντιδράσουν είναι κάτι που θα φανεί αύριο μέσα στο γήπεδο

".

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η Βαλένθια είχε πράγματι την καλύτερη ομάδα στο Eurocup: " Από τη στιγμή που ξεκίνησα να μελετώ την Βαλένθια συνειδητοποίησα ότι είχαν την καλύτερη ομάδα. Ήταν άξιοι νικητές του θεσμού και μία ομάδα έτοιμη για την Ευρωλίγκα. Βλέποντας όμως τα παιχνίδια που δώσαμε εμείς μαζί τους στα προημιτελικά μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο".

Aναφερόμενος στο θέμα του νέου του συμβολαίου σχολίασε: " Δεν έχουμε κάνει κάποια συγκεκριμένη συζήτηση γιατί έχουμε επικεντρώσει την προσπάθειά μας στα πλέι οφ. Το γραφείο μου εξάλλου βρίσκεται δίπλα από του προέδρου του κ. Δαμιανίδη και θα συζητήσουμε και αυτό το θέμα".

Tέλος, μίλησε και για το ποδόσφαιρο και τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη: " Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και να γυρίσουν με το τρόπαιο κάτι που θα είναι ο υπέροχο. Επίσης εύχομαι στον προπονητή τους να έχει μία πετυχημένη σεζόν".

Ουόλς: " Ελπίζω ότι θα πάμε καλά"
O Ματ Ουόλς από την πλευρά του τόνισε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Αυτό το δεκαήμερο χωρίς επίσημους αγώνες ήταν κάτι που μας έκανε καλό, γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε μεταξύ μας και να μάθουμε ακόμα καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο θα φανούν οι καρποί της δουλειάς μας και ελπίζω ότι θα πάμε καλά".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ