ΑΡΗΣ

Έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή
Γιορτή

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τροπαίων του "Αλεξανδρείου" η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ

"Έχετε μεγάλες δυνατότητες και πιστεύουμε σ’ εσάς. Πρέπει να σταματήσετε να αδικείτε τους εαυτούς σας και την ομάδα. Από εδώ και πέρα, μπορούμε και πρέπει να πάμε καλύτερα", είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ απευθυνόμενος στους παίκτες.
Στη συνέχεια προσέφερε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα σε καθένα από τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και στο προσωπικό της ΚΑΕ δίνοντας παράλληλα τις ευχές του για καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία για όλους.

Την Τρίτη, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα επισκεφτούν το σπίτι φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο, που λειτουργεί με τη φροντίδα του εθελοντικού οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης, για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

Οι ευχές των παικτών
Tις ευχές τους ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έστειλαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα υπόλοιπα στελέχει της ομάδας.

Κίκι Κλαρκ: " Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος".

Νίκος Αργυρόπουλος: " Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλον τον κόσμο, που είναι το σημαντικότερο, ευτυχία, καθώς και επιτυχίες για την ομάδα μας".

Άντριου Μπετς: " Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος".

Τζέρεμι Ρίτσαρντσον: " Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους τους φίλους του Άρη".

Νίκος Χατζηβρέττας: " Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και χαρά".

Δήμος Ντικούδης: " Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία, αγάπη και να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους μέσα στο 2010".

Γάιος Σκορδίλης: " Εύχομαι χρόνια πολλά στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο, σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο, όπως και σε όλον τον κόσμο του Άρη. Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος".

Χουάν Ντίξον: " Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2010. Όλες οι ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα".

Μιχάλης Κακιούζης: " Όλοι να έχουν χαρούμενα Χριστούγεννα και να είναι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, με υγεία και ευτυχία".

Νίκος Μπάρλος: " Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλή Πρωτοχρονιά".

Χρήστος Παπανικολάου: " Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς. Σε όλα τα παιδιά της ομάδας, να έχουν υγεία και όλοι μαζί να έχουμε μια καλή χρονιά".

Άαρον Μάιλς: " Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος".

Λίνος Χρυσικόπουλος: " Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία για όλους".

Σπύρος Μούρτος: " Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους".

Φώτης Κατσικάρης (προπονητής): " Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και ευτυχία".

Δημήτρης Πρίφτης (βοηθός προπονητή): " Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Να έχουμε δύναμη για να αντέχουμε στα δύσκολα και καλή τύχη".

Στέφανος Δέδας (β’ βοηθός προπονητή): " Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και ευτυχία".

Βασίλης Βουρτζούμης (μάνατζερ): " Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να έχει πάνω απ’ όλα υγεία. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος".

Γιώργος Ζωγράφος (γυμναστής): " Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και να είναι ευτυχισμένη η νέα χρονιά για όλους".

Δημήτρης Ελευθεριάδης (φυσιοθεραπευτής): " Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένη η νέα χρονιά. Μακάρι όλος ο κόσμος να είνια υγιής".

Μίλτος Θεοδώρου (γιατρός): " Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, με υγεία. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και να πάει καλά η υπόλοιπη χρονιά για την ομάδα μας".

Γιάννης Νικητάκης (φροντιστής): " Εύχομαι υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλον τον κόσμο. Και για την ομάδα μου, πάντα επιτυχίες".

Βαγγέλης Αδάμ (μασέρ): " Εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο σε όλους. Καιγια την ομάδαμας, εύχομαιτα καλύτερα".



















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ