ΑΡΗΣ

Με οδηγό το Ελληνικό στο ΣΕΦ

Το... καμπανάκι που ήχησε στο ελληνικό αναμένεται να αποτελέσει τον οδηγό του Άρη ενόψει κυπέλλου

Ο Φώτης Κατσικάρης εξάλλου το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αυτό. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο τεχνικός του Άρη έχει δει επί των ημερών του η ομάδα του στα τελευταία της παιχνίδια να χάνει διαφορές που τις έχουν στοιχίσει τρεις ήττες.
Δύο για το πρωτάθλημα στην Αθήνα από Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και την ΑΕΚ στο Ελληνικό και μία για το Eurocup στην Λιθουανία από την Σιαουλιάι. Την ίδια ώρα με την συμπαράσταση των φιλάθλων της στο Αλεξάνδρειο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Περιστερίου για το πρωτάθλημα και ακολούθως της Σιαουλιάι για το Eurocup.

Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση ο Κατσικάρης έχει κάθε λόγο να είναι προβληματισμένος. Πολύ περισσότερο και για την εικόνα που παρουσιάζουν παίκτες όπως ο Κλαρκ που συνεχίζει να ψάχνει να βρει τα πατήματά του ενώ και ο Μάιλς παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό. Κι όσο για τον Ντίξον μπορεί χθες κόντρα στην ΑΕΚ να σημείωσε 31 πόντους παρόλα αυτά θα πρέπει σε σειρά παιχνιδιών να είναι ουσιαστικός σε άμυνα και επίθεση σε οργάνωση και σκοράρισμα.

Γενικότερα ο Άρης επί του παρόντος καλείται να αφήσει μια και καλή πίσω του την χθεσινή ήττα στο Ελληνικό και τον τρόπο που ήρθε αυτή από την ΑΕΚ εν όψει της επόμενης μέρας. Εκεί όπου το απόγευμα της Τετάρτης, σε τρεις μέρες δηλαδή, υπάρχει το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να εμφανιστεί με την ψυχολογία που απαιτείται για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι αλλά και την δυσκολία που σίγουρα θα έχει στα πλαίσια της διεκδίκησης ενός εκ των βασικών του στόχων.

Για το λόγο εξάλλου αυτό όποια αλλαγή θα κληθεί να γίνει στο ρόστερ του Άρη με τον Κατσικάρη να μην έχει κρύψει την επιθυμία του για απόκτηση ενός κοινοτικού παίκτη ρακέτας που θα μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια άνεση εκτός αυτής. Το γεγονός άλλωστε ότι ο τεχνικός του Άρη δεν έδειξε σήμερα πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο Αλεξάνδρειο στους παίκτες του στο βίντεο τα λάθη του χθεσινού παιχνιδιού στο Ελληνικό από την ΑΕΚ μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ