ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Εφές: Ο Γιλμάζ χειρουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR και θα μείνει στα πιτς για 3 μήνες

Εφές: Ο Γιλμάζ χειρουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR και θα μείνει στα πιτς για 3 μήνες
PRINTSCREEN

Άλλος ένας σοβαρός τραυματισμός για παίκτη της Εφές. Ο Ερκάν Γιλμάζ υπέστη κάταγμα στην κλείδα στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου (6/12) και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 3 μήνες.

Πύρειος ήταν η νίκη της Αναντολού Εφές επί του Παναθηναϊκού με 71-68, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague, καθώς ο τραυματισμός του Ερκάν Γιλμάζ αποδείχθηκε τελικά αρκετά σοβαρός.

Για την ακρίβεια ο 26χρονος φόργουορντ υπέστη κατάγμα στην κλείδα και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Τετάρτη (6/12). Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου, ο Γιλμάζ θα απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εφές. Σε 11 φετινές συμμετοχές στην EuroLeague, ο Τούρκος ψηλός είχε 1.5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 10'25".

Θυμίζουμε πως από πλευράς Εφές τραυματίες αυτή τη στιμγή είναι οι: Ροντρίγκ Μπομπουά, Ελάιτζα Μπράιαντ, Γουίλ Κλάιμπερν, Ντέρεκ Γουίλις, Άντε Ζίζιτς και Τίμπορ Πλάις.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ