ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Εφές: Εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες ο Άντε Ζίζιτς

Εφές: Εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες ο Άντε Ζίζιτς
ANADOLU EFES

Τις υπηρεσίες του Άντε Ζίζιτς θα στερηθεί για περίπου τρεις εβδομάδες η Αναντολού Εφές, λόγω ενός τραυματισμού στην δεξιά γάμπα που αποκόμισε ο παίκτης από το παιχνίδι με αντίπαλο την Παρτίζαν για την EuroLeague.

Ο Άντε Ζίζτις αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην δεξιά γάμπα και όπως ενημέρωσε η Αναντολού Εφές, ο παίκτης θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Ζίζιτς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της τουρκικής ομάδας με την Παρτίζαν και όπως αναφέρει η Εφές, ξεκίνησε θεραπεία. Ο γιατρός της ομάδας αναφέρει πως ο αθλητής θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Κροάτης σέντερ είναι ο δεύτερος παίκτης της Εφές που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου, καθώς στο συγκεκριμένο ματς υπέστη κάταγμα στο δάκτυλο ο Ντέρικ Γουίλις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εφές:

"Ξεκίνησε η θεραπεία του επιτυχημένου παίκτη μας, Άντε Ζίζιτς, ο οποίος διαγνώστηκε με μυϊκό τραυματισμό στην περιοχή της δεξιάς γάμπας κατά την διάρκεια του αγώνα της EuroLeague με την Παρτίζαν. Ο γιατρός του συλλόγου μας, Ουγκούρ Ντιλιτσικίκ δήλωσε ότι ο Ζίζτις θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για περίπου τρεις εβδομάδες".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ