ΠΑΟΚ

Δρόσος: "Δουλειά χωρίς δικαιολογίες"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΑΡΑ
Δροσος 1;&

"Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ", είπε ο Δημήτρης Δρόσος που συγκινήθηκε από την παρουσία των οπαδών

" Θα νιώσω καλύτερα όταν καταλάβω ότι ο κόσμος παίρνει αυτό που του αξίζει. Δεν θα ψάχνουμε δικαιολογίες. Aκόμα και αν υπάρχουν δεν θα τις ψάχνουμε! Θα αφοσιωθούμε στην δουλειά από εμένα μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σωματείο κι αυτό φαίνεται από τα αλλεπάλληλα sold out σε συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο σε ντέρμπι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην ψάχνουμε δικαιολογία και να δουλέψουμε", είπε στον Libero 107,4 ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Για την εμφάνιση των δύο ομάδων στο παρκέ του κλειστού της Πυλαίας ανέφερε: " Πρέπει να μιλάμε ξεκάθαρα. Χθες ο Πανιώνιος ήταν καλύτερη ομάδα από μας. Έπαιξε καλύτερα, ήλεγχε το παιχνίδι και ήταν πιο έτοιμος παίρνοντας την πανάξια νίκη. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να φτάσουμε μέρα με την μέρα σε ένα καλό επίπεδο".

"Αισθάνθηκα ότι οι παίκτες αδίκησαν τον εαυτό τους, δεν τους είχαμε δει όλους ως μία ομάδα. Δεν έχω παράπονο αλλά είμαι σίγουρος ότι έκαναν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις σε σχέση με αυτό που μπορούν. Θέληση υπήρχε δεν έχω κανένα παράπονο αλλά λειτούργησε ανασταλτικά και δεν είναι αυτό δικαιολογία γιατί απλά υπάρχουν πολύ καλύτερες όπως η έλλειψη κάποιον παικτών

".

Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου συγκίνησε τον κύριο Δρόσο: " Μου δημιούργησε δέος και δεν κοιμήθηκα από χθες. Οι εικόνες που είδα έχουν σχηματιστεί αναλλοίωτες στο μυαλό μου. Δεν μιλάω μόνο για τον όγκο γιατί άλλες ομάδες μπορεί να κόψουν και περισσότερα εισιτήρια. Χθες ήταν ένα πραγματικό πάρτυ. Μέχρι και 2-3 δευτερόλεπτα πριν λήξει το παιχνίδι ο κόσμος χειροκροτούσε. Γι΄ αυτό δεν θα χρησιμοποιήσω καμία δικαιολογία".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως γράφτηκαν και κάποια πράγματα στο φύλλο αγώνα τα οποία μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για τιμωρία: " Θα γίνω σκληρός. Χθες στο φύλλο αγώνος γράφτηκαν πράγματα που μπορεί να επισύρουν τιμωρία. Ως φίλαθλος θα έλεγα ότι ήταν πολύ καλή ατμόσφαιρα και αθλητική. Οι αντίπαλοι έλεγαν για την καλή φιλοξενία και τον κόσμο που δεν τους δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Είναι άδικο και γελοίο να γράφονται τέτοια πράγματα. Γράφτηκε για ένα μπουκάλι που έπεσε, υποτίθεται, στον αγωνιστικό χώρο και για ένα υβριστικό σύνθημα. Αν ο ΠΑΟΚ αξίζει τιμωρία τότε καλύτερα όλοι εμείς οι υπεύθυνοι να το κλείσουμε και να πάμε στα σπίτια μας".

"Όλοι πρέπει να παρακαλάμε να υπάρχει τέτοιος κόσμος που να υποστηρίζει την ομάδα και να μην δημιουργεί τίποτα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα βάζει το κεφάλι κάτω. Σ΄ αυτόν τον κόσμο αξίζει σεβασμός. Έχει αποδείξει κατ΄ επανάληψη ο κόσμος του ΠΑΟΚ ότι πάει για την ομάδα και στηρίζει την προσπάθεια. Στενοχωρήθηκε ο κόσμος και εγώ δεν κοιμήθηκα ούτε δευτερόλεπτο από χθες. Δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια. Ο κόσμος βλέπει ξέρει και εκτιμά. Βλέπουμε ότι είναι τεράστιες οι υποχρεώσεις. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Σε 3 μέρες έχουμε πάλι παιχνίδι και η ομάδα πρέπει να βγάλει το πρόσωπο που πρέπει. Ο κόσμος έδειξε ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα και εμείς πρέπει να δουλέψουμε

".

Τέλος είπε ότι οι παίκτες πρέπει πλέον να δουλέψουν σκληρά: " Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες ήδη έχουνε πάρει την εικόνα. Αυτό που μένει σε μάς είναι να δουλέψουμε και όχι να μοιρολατρούμε. Αυτό που είδαμε χθες θέλουμε να το ξαναδούμε. Ο κόσμος δεν ήρθε να δει ένα αξιοπραγματικό μπάσκετ ΝΒΑ, αλλά ήρθε για να δείξει στην ομάδα και σε μένα την στήριξη του. Στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζει στον ΠΑΟΚ και μέρα με τη μέρα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να πάρουν αυτό που τους αξίζει και την Κυριακή να δώσουμε και εμείς και το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτό που τους αξίζει".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ