NBA FINALS

Δήμας για Αντετοκούνμπο: "Είναι ο επόμενος Τζόρνταν"

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων "Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις" στην κοινπη συνεδρίαση των Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων και Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων "Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις" στην κοινπη συνεδρίαση των Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων και Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Πύρρος Δήμας σε δηλώσεις του είχε αποθεώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τονίζοντας ότι είναι από μόνος του κινητή διαφήμιση για την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, ωστόσο ήδη είχε κερδίσει το σεβασμό όλων για τα σπουδαία κατορθώματά του.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον ο Πύρρος Δήμας. Ο θρυλικός αρσιβαρίστας είχε αναφερθεί στη συνάντησή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στάθηκε στην απλότητά του.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι αποτελεί κινητή διαφήμιση για τη χώρα μας και τόνισε ότι είναι ο νέος Τζόρνταν.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ