STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπατίστ: "Ο κόουτς δεν τα παρατά εύκολα"

Μπατίστ: "Ο κόουτς δεν τα παρατά εύκολα"
Καμαρώστε με INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπατίστ εξήγησε τους λόγους που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί σίγουρα διότι "ο κόουτς δεν εγκαταλείπει τόσο εύκολα την προσπάθεια του".

Ο Ίαν Βουγιούκας από τη μεριά του υπογράμμισε ότι τώρα η ομάδα του θα πρέπει να κερδίσει στο ΣΕΦ, ενώ είπε ότι η διακοπή έκανε κακό στην ομάδα του.

Όσο για τον Κώστα Τσαρτσαρή, δήλωσε ότι οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ματς

Βουγιούκας: «Τώρα νίκη στο ΣΕΦ»

Από τη μεριά του ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: "Νομίζω ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι και τώρα πρέπει να πάμε στο ΣΕΦ και να πάρουμε τη νίκη και τη διαφορά".

Για τη διακοπή του αγώνα: "Δεν νομίζω ότι μας ευνόησε. Παρόλα αυτά έπρεπε να να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Μπατίστ: "Ο κόουτς δεν εγκαταλείπει εύκολα"

Στη συνέχεια ο Μάικ Μπατίστ πρόσθεσε: "Η κατάσταση δεν ήταν περίπλοκη. Δεν είχαμε ρυθμό σήμερα, δεν κάναμε αιφνιδιασμούς και δεν παίξαμε καλά στο μισό γήπεδο. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε".

"Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση όπου ο Διαμαντίδης δεν έκανε προπόνηση για 3-4 ημέρες, ο Ντρου ήταν έξω για 2 εβδομάδες κι εγώ έχω χάσει πολλές προπονήσεις. Αυτοί φυσικά δεν είναι οι λόγοι που χάσαμε, διότι η ομάδα βασίζεται στο τάιμινγκ και στο ρυθμό".

"Όπως είπα έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Έτσι είναι το μπάσκετ, μετά από μια ήττα δουλεύεις σκληρά και βελτιώνεσαι. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να προετοιμαστούμε για το Σάββατο και τα ματς του Top-16".

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να νικήσει στο ΣΕΦ για να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο κάτι που δεν απασχολεί επί του παρόντος τον Αμερικανό άσο. "Δεν έχω αυτό στο μυαλό μου τώρα. Πάντως το έχουμε ξανακάνει κι έχουμε κατακτήσει πρωτάθλημα εκεί. Δεν λέω ότι σίγουρα θα γίνει και φέτος, αλλά είναι εφικτό. Θα δούμε όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα και όταν τους αντιμετωπίσουμε εκεί, θα τα πάμε καλύτερα από σήμερα".

Για τα περιθώρια βελτίωσης του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: "Μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Από αύριο θα αρχίσουμε πάλι να δουλεύουμε σκληρά. Ο κόουτς δεν εγκαταλείπει τίποτα εύκολα. Θα μας πιέσει πολύ για να βελτιωθούμε".

Όσο για τον Ολυμπιακό; "Αν έκανε μεγάλο βήμα; Εξαρτάται… Θα φανεί στη συνέχεια. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτούς, αλλά με το πώς θα βελτιωθούμε εμείς".

Γιαννακόπουλος: "Η ζωή συνεχίζεται"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος συμπλήρωσε: "Η ζωή συνεχίζεται… Ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να ανατρέψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να φέρει πάλι τον τίτλο".

Τσαρτσαρής: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Τέλος ο Κώστας Τσαρτσαρής κατέληξε: "Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είμαστε πικραμένοι από την ήττα στην έδρα μας. Θα μπορούσαμε να πούμε δεκάδες δικαιολογίες, όπως τραυματισμούς-αρρώστιες κτλ, όμως εμείς δεν κατεβήκαμε εδώ απλά για να παίξουμε ένα παιχνίδι, αλλά για να κερδίσουμε. Δυστυχώς, κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά, το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα".

" Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να προχωρήσουμε σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση όπως το τοπ 16 της Ευρωλίγκας. Το παιχνίδι κρίθηκε σε δυο σουτ και δυο άμυνες. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κερδίσει".

Ο Μιλένκο Τέπιτς δήλωσε: " Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο συγκεντρωμένοι και τυχεροί. Δεν χάθηκε τίποτα, μόνο ένα ματς".

Τέλος ο Ντρου Νίκολας είπε: " Περίμενα κάτι στο τέλος για να κερδίσουμε. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο ΤΟΡ 16". Για τη συνέχεια στην Ελλάδα τόνισε: "Έχουμε και δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ