EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ απέδρασε από το Καζάν με το διπλό, χάρη σε ένα μεγάλο σουτ του Σέρχιο Γιουλ. Διαβάστε τι είπαν οι πρωταγωνιστές του ματς.

Για να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης την Ούνικς, χρειάστηκε αφενός να πάει... η ψυχή της στο στόμα και μετά να ευστοχήσει ο Σέρχιο Γιουλ σε ένα πολύ μεγάλο σουτ, στην τελευταία επίθεση.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του ματς.

Αργύρης Πεδουλάκης (Ούνικς): " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια από τις ομάδες του υψηλότερου επιπέδου. Κάναμε τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας, με καλό transition και pick and roll. Είχαμε κάποια προβλήματα στα επιθετικά ριμπάουντ και πιστεύω ότι νίκησε αυτός που ήταν πιο τυχερός. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ): "Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Κάναμε πολλά καλά πράγματα, αλλά όλοι μιλούν για την επίθεση μας και σήμερα χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, ελεύθερα τρίποντα, αλλά και κάτω από το καλάθι. Για αυτό και δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε με μεγαλύτερη διαφορά, όταν ήμασταν στο +5. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό που έγινε, αλλά είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για την άμυνα μας. Είναι αγχωτικό όταν το παιχνίδι σου είναι όσο "κλειστό" ήταν το δικό μας, σήμερα. Πιστεύω ότι ήμασταν σωστοί ως προς τη διαχείριση της κατάστασης και δη στο -5. Πήραμε ένα δίποντο από τον Αγιόν, ένα τρίποντο από τον Νοτσιόνι και το μεγάλο σουτ του Γιουλ".

Αντρές Νοτσιόνι: "Ήταν δύσκολο ματς. Η Ούνικς έχει καλούς παίκτες και έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε. Το καταφέραμε με σουτ στο τέλος. Πήραμε αυτό για το οποίο ήλθαμε εδώ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ