ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαζύγιο με "Μούλα"

Διαζύγιο με "Μούλα"
ΜΟΥΛΑΟΜΕΡΟΒΙΤΣ

Την αποπομπή του Μουλαομέροβιτς απαίτησε ο Γκέρσον, δυο παίκτες αναζητεί ο Ολυμπιακός

Ο "Μούλα" είχε επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά την θλάση στους προσαγωγούς που έπαθε πριν από την διακοπή των Χριστουγέννων, ωστόσο, όταν την Κυριακή στο παιχνίδι με το Αιγάλεω ο Γκέρσον του ζήτησε να μπει στο παρκέ, δήλωσε ότι πονάει στο γόνατο.
Ο Ισραηλινός κόουτς που είχε ...προηγούμενα με τον Κροάτη, μετά από ένα "καυγά" που είχαν μέσα στη χρονιά (αποτέλεσμα ήταν να τιμωρηθεί ο παίκτης με χρηματικό πρόστιμο) δεν είδε με καλό μάτι την συμπεριφορά του "Μούλα" και απαίτησε την αποπομπή του.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαδάκη και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του συλλόγου, ώστε να δρομολογηθεί η λύση του συμβολαίου.

Πάει για δυο παίκτες;

Το διαζύγιο με τον Μουλαομέροβιτς στερεί από τον Ολυμπιακό μια λύση στην περιφέρεια. Ο Κροάτης (όσο ήταν υγιής) μπορεί να μην "έβγαλε" μάτια ή να έκανε το μοιραίο λάθος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά έδινε βοήθειες με την εμπειρία και την κλάση του, ειδικά στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος όπου σε οκτώ αγώνες είχε ένα μό 9.3 πόντων!

Προφανώς ο Ολυμπιακός δεν είναι δυνατόν να μείνει με δυο κλασικούς πόιντ-γκαρντ, τον Σκούνι Πεν και τον Χρήστο Χαρίση σε ρόλο μπακ-απ. Και απ΄ό,τι φαίνεται θα αναζητήσει, πλέον, δυο παίκτες από την κοινοτική αγορά. Έναν περιφερειακό κι ένα σέντερ που επιμένει ό,τι θέλει ο Γκέρσον!








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ