ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης στο "Other Side by Stoiximan": "Μεγάλη αγάπη ο Παναθηναϊκός, η μητέρα του Γιασικεβίτσιους δεν θέλει να με βλέπει"

Διαμαντίδης στο "Other Side by Stoiximan": "Μεγάλη αγάπη ο Παναθηναϊκός, η μητέρα του Γιασικεβίτσιους δεν θέλει να με βλέπει"

Ο Νίκος Ράπτης φιλοξένησε στο "Other Side" της Stoiximan σε μία διαφορετική συνέντευξη τον Δημήτρη Διαμαντίδη και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες της καριέρας του.

Μία νέα εκπομπή ξεκίνησε στο επίσημο κανάλι της Stoiximan στο Youtube. Ο Νίκος Ράπτης θα υποδέχεται τους καλεσμένους του με στόχο να προβάλει την άλλη πλευρά μεγάλων αθλητών.

Πρώτος καλεσμένος του "Other Side" ήταν ένας μύθος του ελληνικού μπάσκετ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές απαντήσεις σχετικά με την αθλητική του καριέρα και τη ζωή μετά το μπάσκετ.

Φυσικά, η συζήτηση ξεκίνησε από την αθλητική καριέρα και αναφέρθηκε σε όλους τους μεγάλους συμπαίκτες και αντιπάλους που είχε κατά τη διάρκεια της.

Ο λόγος που δεν θέλει να τον βλέπει η μητέρα του Γιασικεβίτσιους

Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε σε διάφορα πρόσωπα και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο η μητέρα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θέλει να τον βλέπει.

"Σε παλιότερη συνέντευξη με είχαν ρωτήσει ποιος πρώην συμπαίκτης μου πίνει περισσότερο και εντελώς αυθόρμητα είχα πει τον Σάρας. Μετά από αρκετό καιρό συναντήθηκα με τον Σάρας και εκείνος μου είπε ότι η μητέρα του δεν θέλει να με βλέπει για αυτό που είχα δηλώσει. Φυσικά, μέχρι και σήμερα έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Σαρούνας" είπε μεταξύ άλλων.

Αυτή ήταν μία από τις ιστορίες στις οποίες αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτησή του για το NBA. Για πρώτη φορά παραδέχεται πως εάν με τον τρόπο σκέψης που έχει τώρα του γινόταν πρόταση ίσως να το σκεφτόταν να πάει για να δοκιμάσει την εμπειρία.

Διαμαντίδης στο "Other Side by Stoiximan": "Μεγάλη αγάπη ο Παναθηναϊκός, η μητέρα του Γιασικεβίτσιους δεν θέλει να με βλέπει"

Τα μεγάλα σουτ της καριέρας του

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πρόκληση που του έβαλε ο Νίκος Ράπτης για να θυμηθεί τα σημεία από τα οποία έβαλε ορισμένα από τα μεγαλύτερα σουτ της καριέρας του.

Σε εκείνο το σημείο ο θρυλικός γκαρντ ανέλυσε τις φάσεις και σε κάποιες από αυτές ήταν απολαυστικός. Όπως για παράδειγμα όταν του ζητήθηκε να θυμηθεί τους 13 πόντους σε 75 δευτερόλεπτα που πέτυχε κοντρα στην Ολίμπια.

"Αυτοκτόνησαν αυτοί. Τους ευχαριστούμε. Έκαναν ότι χειρότερο μπορούσαν" ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ το μεγάλο τρίποντο απέναντι στη Γαλλία το χαρακτήρισε ως το πιο όμορφο καλάθι που πέτυχε στην καριέρα του.

Απολαύστε το "Other Side" με καλεσμένο του Νίκου Ράπτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ