ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαφορά Ολυμπιακού-Κίμκι για Ντέιβις

Διαφορά Ολυμπιακού-Κίμκι για Ντέιβις
INTIME SPORTS

Σημαντική οικονομική διαφορά στην πρόταση του Ολυμπιακού προς την Κίμκι για την απόκτηση του Πολ Ντέιβις αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναμένεται σήμερα (8/7) στην Αθήνα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές Ευρώπης φουλάρουν για τον διάδοχο του Χάινς.

Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική ιστοσελίδα tubasket.com, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση έχει καταθέσει ήδη προσφορά στην Κίμκι για τον Πολ Ντέιβις, ωστόσο οι Ρώσοι αξιώνουν περισσότερα χρήματα,

Τα οικονομικά προβλήματα της Κίμκι, οδήγησαν τους ανθρώπους του συλλόγου να βγάλουν στο σφυρί ένα από τα καλύτερα 5άρια της Ευρώπης. Και όπως είναι αναμενόμενο, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από την πώληση του 29χρονου σέντερ.

Και όπως αναφέρει το tubasket.com, η ρωσική ομάδα θέλει 1.000.000 δολάρια για τον παίκτη (περίπου 780.000 ευρώ), την ώρα που ο Ολυμπιακός προσφέρει 300.000 δολάρια (περίπου 233.000 ευρώ).

Η διαφορά είναι σημαντική, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσο δεν βρίσκουν αγοραστή οι Ρώσοι σε αυτό το ποσό. Όπως αναφέραμε, επιδιώκουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του λόγω οικονομικών προβλημάτων, συνεπώς όλα είναι ανοικτά.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ευρώπης εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Δείτε το ρεπορτάζ για τους σέντερ που απασχολούν του ανθρώπους του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ