STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Έρχεται ο Ραζνάτοβιτς, διατηρεί τον ελληνικό κορμό ο Ολυμπιακός

Έρχεται ο Ραζνάτοβιτς, διατηρεί τον ελληνικό κορμό ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναμένεται αύριο (8/07) στην Αθήνα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Διατηρούν τον ελληνικό κορμό τους οι "ερυθρόλευκοι".

Ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναμένεται αύριο (8/07) στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ραζνάτοβιτς δεν βρισκόταν στην πρώτη συνάντηση μεταξύ του Έλληνα γκαρντ με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς ήταν στο Παρίσι για το γάμο του Αλί Τραορέ.

Με την ολοκλήρωση της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη οι Πειραιώτες θα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον ελληνικό κορμό τους, βάζοντας την τελευταία μέχρι στιγμής - και πιο σημαντική πινελιά - στο ρόστερ του συλλόγου, πριν συνεχιστεί ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τους Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, ενώ επιστρέφει και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος έχασε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς πέρυσι. Παράλληλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στους Πειραιώτες θα συνεχίσει και ο Στράτος Περπέρογλου, παρότι το θέμα του θα κλείσει τυπικά στις 12 Ιουλίου. Ο Έλληνας παίκτης μπορεί να φέρει πρόταση μέχρι εκείνη την ημερομηνία, με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα να την ισοφαρίσει για να τον κρατήσει.

Αν δεν φέρει κάποια πρόταση θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν στους "ερυθρόλευκους", καθώς έχει ενεργοποιηθεί η οψιόν του από τους πρωταθλητές Ευρώπης για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Δημήτρη Κατσίβελη, όπως και τον Δημήτρη Μαυροειδή. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θέλει δύο ψηλούς, οι οποίοι θα είναι Αμερικανοί , αν δεν κλείσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και έναν γκαρντ στην περιφέρεια που θα καλύψει επί της ουσίας το κενό του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ