ΠΑΟΚ

Διαφωνία με την πλευρά Τσαϊρέλη

Διαφωνία με την πλευρά Τσαϊρέλη
INTIME SPORTS

Ακαρπη ήταν η συνάντηση του Μπάνε Πρέλεβιτς με τον ατζέντη του Μιχάλη Τσαϊρέλη την Παρασκευή (28/6). Διαφορά στο οικονομικό που όμως δεν ήταν μεγάλη, από εβδομάδα νέα επαφή.

Οπως είχαμε αναφέρει εδώ και μήνες, στον ΠΑΟΚ είχαν σκοπό να ξεκινήσουν τις... ουσιαστικές συζητήσεις για τις ανανεώσεις από τον Μιχάλη Τσαιρέλη και αυτό έγινε την Παρασκευή

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε με τον ατζέντη του καλαθοσφαιριστή, Σπύρο Καλέργη, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρότασή του που ήταν κατά λίγο αυξημένη σε σχέση με όσα προβλεπόταν να πάρει ο παίκτης την σεζόν που ολοκληρώθηκε (το συμβόλαιό του φέτος ήταν στα 25.000 ευρώ), υπήρχε διαφορά στο οικονομικό που όμως δεν ήταν μεγάλη, η ουσία όμως είναι ότι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να υπάρξει ένα... θετικό νέο για την παραμονή του.

Για την οποία βέβαια εκτιμάται πως ο "Δικέφαλος" δεν θα το βάλει κάτω, θα γίνει νέα κουβέντα από εβδομάδα και πιθανόν τα δεδομένα να αλλάξουν... Βέβαια για να υπάρχει καλύτερο κλίμα, θα πρέπει πρώτα ο παίκτης να πληρωθεί τα όσα έχει λαμβάνειν, κάτι που δεν έγινε σήμερα (28/6)... Και ο κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ είναι ο καλαθοσφαιριστής να έχει τις επόμενες μέρες μια μεγάλη προσφορά (ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες) και έτσι να καταλήξει σε άλλη ομάδα. Στο μεταξύ να σημειωθεί πως για έναν ακόμη μήνα ο "Δικέφαλος" ήταν συνεπής προς ΙΚΑ και Εφορία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ