STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δέκα και... το σαββατοκύριακο

Δέκα και... το σαββατοκύριακο
Κόμματος

Δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου οι 14 ομάδες επιστρέφουν στα παρκέ

Άρης - Μακεδονικός

Λίγο πριν αρχίσει η δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας, ο Άρης υποδέχεται τον Μακεδονικό στο Αλεξάνδρειο με στόχο να κάνει μια καλή πρόβα. Οι γηπεδούχοι ξεκούραστηκαν με τη διακοπή σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρώπη και πλέον γκαζώνουν για το πιο κρίσιμο και καθοριστικό στάδιο της σεζόν.
Πρόβλεψη: Η έδρα και η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλα πλεονέκτηματα για τον Άρη.

Ολύμπια Λάρισας - Πανιώνιος

Αν η Ολύμπια νικήσει και τον Πανιώνιο, ε τότε, πείτε μας τι πίνετε και δε μας δίνετε, διότι η ομάδα της Λάρισας θα κτυπήσει την πόρτα της 4αδας και η χρονιά θα μοιάζει όχι επιτυχημένη, αλλά ιδανική.
Πρόβλεψη: Περίεργο παιχνίδι με την απορία ποια ομάδα επηρεάστηκε από τη διακοπή, καθώς και οι δύο ήταν σε καλή κατάσταση πριν από αυτή.

Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών

Με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και πάλι στο ρόστερ και τον Πίνι Γκέρσον να προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πατρινή ομάδα, θέλοντας να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι, για να αρχίσει να σκέφτεται τα ταξίδια ανά την Ευρώπη για την Ευρωλίγκα.
Πρόβλεψη: Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

ΑΕΠ Ολυμπιάς - Μαρούσι

Από τη μία η Ολυμπιάδα με τα εσωτερικά προβλήματα που προέκυψαν με τον Στιβ Μπαρτ και από την άλλη το Μαρούσι που αδυνατεί να μπει σε μια σταθερή ανοδική τροχιά. Οι δυο τους παίζουν ένα σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει και τη συνέχεια των προσπαθειών τους, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη, για να νιώσουν ακόμη πιο άνετα βαθμολογικά.
Πρόβλεψη: Δύσκολη η έδρα της ΑΕΠ, αλλά το Μαρούσι μπορεί να περάσει.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Παραδοσιακά, ο Παναθηναϊκός όποτε βρίσκει στο δρόμο του την ΑΕΚ, παίζει πολύ καλά και νικάει δίχως πολλά εμπόδια. Πόσω μάλλον τώρα, που η Ένωση έχει χάσει τον προσανατολισμό της και ο Σούλης Μαρκόπουλος καλείται να την επαναφέρει στο δρόμο της... Α1.
Πρόβλεψη: Λέτε ο Παναθηναϊκός να θέλει να αυτοκτονήσει;

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει βαθμολογικά και κοιτάει ακόμη πιο ψηλά, την ώρα που η ΑΕΛ βρίσκεται με το πιστόλι στον κρόταφο. Ο Γιάννης Χριστπόπουλος προσπαθεί να ενισχύσει με μεταγραφές την ομάδα, αλλά αν δεν έρθουν άμεσα αποτέλεσματα τα περιθώρια θα στενέψουν απειλητικά.
Πρόβλεψη: Είναι πολύ δύσκολο το έργο της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Αιγάλεω - Πανελλήνιος

Το Αιγάλεω οπωσδήποτε νίκη, για να μη γίνει χειρότερη η κατάσταση, καθώς τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι περνάει περίοδο κρίσης. Από την πλευρά του, ο Πανελλήνιος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό θέλει να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.
Πρόβλεψη: Συνήθως το Αιγάλεω στην έδρα του καθορίζει με τη δική του απόδοση την έκβαση των παιχνιδιών του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

17:00 Άρης - Μακεδονικός
17:00 Ολύμπια Λάρισας - Πανιώνιος
17:00 ΑΕΠ Ολυμπιάς - Μαρούσι
17:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (ΕΤ1)
18:00 Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών (ΣΠΟΡ+)
19:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (S/S)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Αιγάλεω - Πανελλήνιος (ΕΤ1)


















































TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ