ΠΑΟΚ

Μήνυμα Πιλαφίδη σε Ουάσιγκτον

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Πιλαφίδης MOTIONTEAM

Χωρίς τον Κογιαντίνοβιτς υποδέχεται ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ. Μήνυμα του Πιλαφίδη στον Ουάσινγκτον

Ο Κογιαντίνοβιτς έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω του προχθεσινού διαστρέμματος αν και η χθεσινή εξέταση έδειξε διάστρεμμα πρώτου βαθμού και ως εκ τούτου άρχισε αμέσως θεραπείες ώστε να προλάβει το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα ακολουθήσει την αποστολή ούτε στην Ιταλία για τον επαναληπτικό στη φάση των 16 του ULEB Cup με την Σιένα.
Στο μεταξύ ο Νίκος Κούβελας στην χθεσινή προπόνηση ανέβασε ρυθμούς απουσιάζοντας μόνο από το οικογενειακό διπλό και δεν αποκλείεται τελικά ο Κώστας Πιλαφίδης να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τους Θεσσαλούς κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή προπόνηση πριν από την έναρξη της οποία είναι προγραμματισμένη η προβολή βίντεο με τον τρόπο παιχνιδιού του συνόλου του Γιάννη Χριστόπουλου.

Όσον αφορά στον Ντάριους Ουάσιγκτον ο Κώστας Πιλαφίδης δείχνει να μην είναι ευχαριστημένος από την προσαρμογή του Αμερικανού γκαρντ μετά την επιστροφή του από το ατύχημα της 2ας Ιανουαρίου. " Κάναμε υπομονή όταν κτύπησε και ρισκάραμε χωρίς να τον αλλάξουμε σε παιχνίδι που έκαιγαν. Τώρα είναι υποχρεωμένος να δώσει και αυτός αυτό που του δώσαμε εμείς. Είναι μικρός, ανώριμος και δεν έχει καταλάβει ότι ο ρόλος του δεν είναι το σκοράρισμα. Εγώ εξαντλώ κάθε περιθώριο μέχρι όμως εκεί που δεν βλάπτεται η ομάδα", έλεγε χθες ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Εκτός της τοποθέτησής του πάντως αυτής ο Κώστας Πιλαφίδης δείχνει αποφασισμένος αν δεν δει κάποια αλλαγή τις επόμενες μέρες από πλευράς του Ουάσιγκτον να αλλάξει τον 21χρονο Αμερικανό είτε με τον Τζέι Αρ Μπρέμερ παρά την συμφωνία του με την Μπόσνα είτε με κάποιον άλλον γκαρντ.

Τέλος στις δύο επιπλήξεις έμεινε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφού μετά την χθεσινή της απολογία στον αθλητικό δικαστή για τα όσα έγραψε συμπληρωματικά στην έκθεση της η αστυνομία μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο η τιμωρία για τα μεμονωμένα υβριστικά συνθήματα ήταν με ποινή έγγραφης σύστασης.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ