ΑΡΗΣ

Δαμιανίδης: "Γεμίστε το γήπεδο"

Δαμιανίδης: "Γεμίστε το γήπεδο"
Δαμιανίδης

Την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Γιάννης Δαμιανίδης

" Η ομάδα προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα και θα παλέψουμε για τη νίκη", είπε αρχικά ο παράγοντας των "κίτρινων" στα "Αθλητικά Νέα 98.7 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διάθεση των εισιτηρίων: " Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Ο κόσμος μπορεί να βρει εισιτήρια σε όλες τις θύρες. Το Σάββατο το γήπεδο θα πρέπει να είναι γεμάτο".

Όσο για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη, παραδέχθηκε: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του βασικού στόχου του. Παρά την αδικαιολόγητη ήττα στο Αιγάλεω, τα παιδιά συνειδητοποίησαν την κατάσταση και επανήλθαν πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες. Διανύουμε μια δύσκολη σεζόν με συνεχείς τραυματισμούς".

"Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Άρη ποτέ δεν είχαμε τόσο πολλούς τραυματισμούς. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα αγωνιστεί πλήρης στα εναπομείναντα παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα πλέι οφ. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον προπονητή μας. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τον μεγάλο στόχο μας που είναι η τρίτη θέση

".

Σχολιάζοντας την περίπτωση του Μπρέισι Ράιτ, εξήγησε: " Το ανθρώπινο στοιχείο παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς παρουσιάζεται ένας αθλητής μέσα στο παρκέ. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά επειδή ήταν σε εμπύρετη κατάσταση και πάνω που φαίνονταν ότι πλησίαζε στο 100%, έχασε κι άλλο βάρος. Πλέον προπονείται κανονικά. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι μια ομάδα δικαιούται να κάνει μέχρι δύο αλλαγές στον β’ γύρο του Πρωταθλήματος και ο λόγος που δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε ακόμη είναι για να μην χάσουμε την αλλαγή".

" Μεγάλος Αρειανός ο Τζεβελέκης"
Πλέκοντας το εγκώμιο του Θανάση Τζεβελέκης, είπε: " Οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να δουν ρεαλιστικά τα πράγματα και να καταλάβουν ότι κάνουμε μια πολύ μεγάλη και συγκινητική προσπάθεια με μπροστάρη τον πρόεδρο Θανάση Τζεβελέκη. Σε μια χρονιά, που πέρα από τις όποιες δυσκολίες, υπάρχει και η παγκόσμια οικονομική κρίση, ο δικός μας πρόεδρος έχει δείξει δείγματα μεγάλου Αρειανού και παράγοντα σε ολόκληρο το ελληνικό αθλητικό στερέωμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει χρηματοδοτήσει περισσότερο την ομάδα απ' ό,τι εκείνος".

Για τα οφειλόμενα από την ΕΡΤ δήλωσε: " Υπάρχει μια οφειλή από το κρατικό κανάλι την οποία όμως έχουμε ρυθμίσει. Από πέρυσι κάνουμε συζητήσεις και έχουμε καταλήξει για τη διευθέτηση της υπόθεσης".

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας: " Είχαμε οργανώσει ένα πρόγραμμα από τα πρώτα κιόλας χρόνια της "Γένεσις" και συνεχίζεται επί προεδρίας Θανάση Τζεβελέκη. Αναγνωρίζοντας την ταυτότητα της ομάδας, πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή ότι ο Άρης θα έχει μεγάλο κέρδος αν επενδύσει σε νεαρούς αθλητές. Ανοίξαμε λοιπόν την πόρτα του συλλόγου σε παιδιά από όλη την Ελλάδα, όπως είναι ο Μούρτος που ήρθε από την Ιτέα, ο Παπανικολάου από τα Γρεβενά, ο Χρυσικόπουλος από την Κέρκυρα, όπως και ο Σκορδίλης που κατάγεται από το ίδιο μέρος, αν και αγωνιζόταν στον Ηρακλή πριν έρθει σε μας. Ο Άρης έχει αυτή τη στιγμή ένα δυναμικό τουλάχιστον 15 παικτών, που αγωνίζονται είτε δανεικοί σε άλλες ομάδες είτε στην πρώτη ομάδα. Μέσα από αυτήν την παραγωγική εργασία θα υπάρξει μελλοντικά μια δυναμική παρουσία στην πρώτη ομάδα".

Tέλος, χαρακτήρισε... πονηρές τις φήμες περί ανάμιξής του στην ΠΑΕ: " Όλοι οι παράγοντες του συλλόγου συμπαραστέκονται έμπρακτα ο ένας στον άλλον, ώστε ο ενιαίος Άρης να διατρανωθεί στα μάτια των φιλάθλων και ειδικότερα των Αρειανών. Αυτές οι φήμες που εμπλέκουν το πρόσωπό μου πηγάζουν εκ του πονηρού. Ίσως έχουν στόχο να αποπροσανατολίσουν τόσο την μπασκετική όσο και την ποδοσφαιρική ομάδα".

"Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βρεθεί η ποδοσφαιρική μας ομάδα στις πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και να αγωνιστεί στα πλέι οφ, ώστε να διεκδικήσει την έξοδό της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αυτό πρέπει να ενδιαφέρει τον κοινό Αρειανό νου και να εκφράζει όλους μας. Στις 24 του μήνα στο Βελλίδειο θα δοθεί ένα ακόμη μήνυμα ενότητας, ώστε να κατευνάσουμε αυτές τις φήμες που δεν ξέρω σε τι αποσκοπούν. Πιο πριν υπάρχει ο αγώνας του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Παλέ, όπου θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κατακτήσει τη νίκη

".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ